FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali taie un jucător de pe lista de preferați: „Îi dădeam 2-300.000 la semnătură, dar el și tatăl lui nu au avut minte”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 12:54 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 12:56

FCSB se va despărți de Florin Tănase, care va ajunge în China pentru 3 milioane de euro, iar Gigi Becali caută un înlocuitor. 

Pe lista lui Gigi Becali este Alexandru Ișfan (22 de ani), de la FC Argeș, dar patronul FCSB declară că este fanul lui David Miculescu, extrema de 21 de ani UTA. 

Becali l-a dorit în trecut pe Miculescu, dar acum spune că nu mai este interesat de el pentru că UTA cere cel puțin 1 milion de euro. 

Mai mult, acesta se declară deranjat de faptul că Miculescu și-a prelungit contractul cu arădenii, deși putea veni gratis la FCSB. 

Gigi Becali l-a anunțat pe Dică la FCSB: „Îi dau libertate până la finalul turului”
FCSB
Gigi Becali l-a anunțat pe Dică la FCSB: „Îi dau libertate până la finalul turului”

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Miculescu la UTA: „Îmi place, dar se cer bani mulți” 

„UTA cere mulți bani pe Miculescu. Mi-ar fi plăcut de el, dar UTA care mulți bani. Iar el nu a avut minte. Ce l-a învățat tatăl lui... «Domnule, semnează prelungirea». 

Acum veneai și iți dădeam 2-300.000 de euro la semnătură, că se termina contractul cu UTA. Îi dădeam și 15.000 de euro salariu. Acum să ia UTA banii... Să nu mai ia el. Să rămână acolo și poate se și plafonează. Dacă nu au minte, ce sa fac? 

Acum are contract 4-5 ani, iar UTA cere 1-1,5 milioane de euro”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

1.200.000 de euroe cota lui Miculescu, potrivit transfermarkt

Crescut la juniorii arădenilor, Miculescu are 2 goluri în primele 2 etape din Liga 1, ambele marcate în victoria cu Petrolul, 2-0. În sezonul precedent a strâns 37 de meciuri și 8 goluri pentru UTA. 

VIDEO Ionuț Rada, despre venirea lui Nicolae Dică la FCSB: „E un moment important pentru cariera lui”

Citește și:

S-a prăbușit complet » Tavi Popescu n-a fost așa de slab nici când a debutat!

Mustață, mesaj pentru Dică: „Ca să fim total de partea lui, asta trebuie să facă” » Radical cu jucătorii: „Dacă nu se califică, să se lase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
zorrozabal
zorrozabal  •  27 Iulie 2022, 16:12

Cica-i dadea„doua-trei sute de mii de euro la semnatura”!He he he!Poate ca-i PROMITEA ca-i da!Daca:-accepta un salariu de maxim 3000/luna!Și poate ca pâna la urma ii dadea (vreo suta de mii),daca cofirma!Adica daca dadea vreo câteva goluri- ca sa poate el sa zica apoi ca-l revinde cu cinzeci!De milioane!

allstefans
allstefans  •  27 Iulie 2022, 09:57
Postat de adriann_ pe 26 Iulie 2022, 18:35

Doar Sapunaru (cupa UEFA ca titular la Porto) si Rat (cupa UEFA ca titular cu Sakhtar) plus Radu Stefan (jucatorul cu cele mai multe meciuri in serie A pentru Lazio) au confirmat afara in ultimii 15 ani. Doi de la Rapid si unul de la Dinamo. ATAT. Posibil sa mai reuseasca Mihaila de la Craiova sa confirme, ramane de vazut. Ciobanul a dat doar tepe, pana la un punct i-a mers dar in ultimii ani s-a cam prins lumea.

De ce vorbesti prostii ma ,chiriches, stanciu- mijlocas bun, daca vine stanciu in Romania ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  27 Iulie 2022, 09:16

Asta e hotie la drumul mare ...!!!! Gigi se da corect si el fura fotbalistii formati de alte cluburi , nu pentru performantza ci pentru ai vinde mai departe pe sume mari ...!!! Plateste munca altora si apoi vinde unde vrei ....!!!! Individul asta a facut mult rau fotbalului romanesc cumparand influenta peste tot si distrugand valorile autentice...!!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează