FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Pintilii: „Ce să facem? Nu, tată!”

Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 12:14 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 12:38

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune că nu va transfera niciun jucător în această iarnă. O veste proastă pentru staff-ul tehnic, întrucât antrenorul Mihai Pintilii aștepta întăriri

Luni seara, după ultimul meci al lui FCSB din acest an, 1-0 cu FC Botoșani, antrenorul Mihai Pintilii a lăsat de înțeles că așteaptă întăriri la nivel de lot în fereastra de transferuri din iarnă.

„Nu am cerut jucători, nici nu am dat nume pentru a fi dați afară unii. Deocamdată nu m-am gândit la asta, nu m-am gândit așa departe, să fac pe impresarul. O să vorbesc cu MM, cu conducerea, vom vedea ce jucători vom aduce”, a precizat Pintilii.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Mihai Pintilii: „Niciun transfer în iarnă”

Dorința lui Pintilii pare că nu se va îndeplini. Patronul Gigi Becali a anunțat astăzi că nu va face niciun transfer în mercato de iarnă. 

„Transferuri? Nimic! Păi, nu, ce să facem? Suntem nebuni? Nu, tată! Când am luat banii din Conferința League, pac, i-am adus pe Compagno, Boboc, Miculescu. Dintre toți ăia, Compagno și David Miculescu au reușit.

Miculescu va fi jucător de mulți bani, multe milioane. Am dat două lovituri, am luat și țepe: Boboc, ăla, ăla, 3-4 țepe. Totul este pe bani”, a spus Becali la Pro Arena.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii: „Și-au luat bilete de avion, petreceri!” + a dat și două nume: „Nu am înțeles unde era la corner!”

Gigi Becali, la auzul veștii că Rotaru se retrage: „E băiat deștept, nu-și bate joc de bani și de familie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
EdsonArantes
EdsonArantes  •  21 Decembrie 2022, 14:58

Poți să aduci la Becali cei mai buni jucători din lume. Degeaba! Dacă dragoste nu e,nimic nu e...

paolo12
paolo12  •  21 Decembrie 2022, 14:43
Postat de ionescugeorge77 pe 21 Decembrie 2022, 13:48

Pintilii nu are planuri ...el este un roman adevarat se gandeste cum sa aranjeze meciuri ...

Ce creier de caine ai…

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Decembrie 2022, 13:48

Pintilii nu are planuri ...el este un roman adevarat se gandeste cum sa aranjeze meciuri ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează