FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gigi Becali, la auzul veștii că Rotaru se retrage: „E băiat deștept, nu-și bate joc de bani și de familie”

Gigi Becali, în stânga. În dreapta, Mihai Rotaru
Gigi Becali, în stânga. În dreapta, Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 11:45 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 12:19

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a comentat vestea că Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea, nu va mai investi la clubul din Bănie. 

La 10 ani după ce a început să investească la CS Universitatea, Mihai Rotaru a anunțat că a venit momentul să facă un pas în spate. Susține că nu va mai investi din vara lui 2023, la finalul sezonului în curs. Întrebat despre această veste, Gigi Becali a aplaudat decizia rivalului din Bănie. 

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Gigi Becali, după ce Mihai Rotaru a anunțat că nu mai investește la CSU Craiova: „Normal, ce să facă omul?”

„El nu este dușmanul meu. Într-un fel, este. Nu declarat, înrăit, dar este. Eu îi numesc dușmani, metaforic, pe cei care sunt împotriva mea la fotbal. Atunci și Craiova este dușman.

Voi spuneți că se retrage. Păi, ce să facă omul? Am înțeles că are 15-20 de milioane pagubă. Este idiot? Bă, Rotaru e băiat deștept, nu-și bate joc de familia și banii lui. A încercat omul. Și așa a făcut minuni până acum, că nu a intrat în faliment.

A mai vândut jucători, dar acum nu mai are ce să vândă. Zice: «Stai, mă, sunt idiot? Dau banii mei la fotbal? Și ce câștig?» Atunci omul normal că se retrage.

Cum am zis și eu că mă voi retrage, dacă nu-mi dă Domnul semne”, a precizat Becali la Pro Arena. 

Mihai Rotaru s-a reorientat profesional în ultima perioadă, și-a vândut afacerile în agricultură din Oltenia și a intrat în industria energiei, în afaceri cu parcuri fotovoltaice și eoliene, în parteneriat cu oameni de afaceri din străinătate.

În luna mai, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Rotaru dezvăluia că „am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, dar până acum nu s-a recuperat niciun euro. Sper să-i recuperez, însă asta s-ar întâmpla doar în cazul în care ar veni un alt investitor”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica, „înțepătură” după eșecul lui CFR Cluj cu Hermannstadt

FCSB șochează Europa » Nu există așa ceva la niciun mare club din campionatele de top ale continentului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  21 Decembrie 2022, 17:34
Postat de EdsonArantes pe 21 Decembrie 2022, 15:02

Da' tu Gigi,de ce-ti bati joc de bani? Tu nu ești băiat deștept???

Baiat destept = ***. Baietii destepti iau NUP, nu ca prostii care iau cu excecutare :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

EdsonArantes
EdsonArantes  •  21 Decembrie 2022, 15:02

Da' tu Gigi,de ce-ti bati joc de bani? Tu nu ești băiat deștept???

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  21 Decembrie 2022, 14:48
Postat de mihai_bn pe 21 Decembrie 2022, 14:40

Rotaru dacă se va retrage o va face doar forțat! Luptele de culise între diferite grupări politice și luptele nevăzute date între diferite structuri conduse de securiști, pe Rotaru îl pot scoate în decor. Ăsta e băgat în tot felul de combinații și unii îl au la mână. Dacă i se dă semnal să se retragă, o va face. Dacă Rotaru se încăpățânează și nu pleacă, scot băieții de la sertar niște dosare și îl bagă la pârnaie câțiva ani. Metoda clasică...

Cea mai lucida si corecta analiza a situatiei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează