FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce a fost refuzat Becali de fotbalistul din Liga 1 » Antrenorul dezvăluie: „Asta a promis”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 08:23 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 10:52

FC Botoșani a tot „exportat” fotbaliști către FCSB, dar pe lista tranzacțiilor nu va fi înscris și Ongenda. 

Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit ce a discutat cu jucătorul de la FC Botoșani și a explicat ce i-a spus acesta cu privire la viitorul său.

„A doua oară când s-a întors, a semnat cu noi pe 2 ani. Acum, în ciuda ofertelor pe care le-a avut, a zis «Marius, mă ţin de promisiune! N-am reuşit să fac în primul an, când ţi-am promis că rămân cu tine, dar acum rămân până la sfârşitul contractului, indiferent de oferta care vine».

Ei, a avut de la mai multe echipe, nu numai de la FCSB a avut ofertă concretă în România. Nu vreau să fac public numele celorlalte echipe. A spus clar nu şi, credeţi-mă, era o ofertă peste nivelul Ligii 1, din punct de vedere financiar”, a spus Marius Croitoru, potrivit as.ro.

Mijlocașul francez e într-o formă excelentă, are 3 goluri în 9 meciuri din campionat, și a fost dorit de Edi Iordănescu la FCSB în vara aceasta. Iftime exclude un transfer la București al lui Ongenda. „El vrea să plece liber în vara anului viitor, la finalul contractului cu noi. Nu mai sunt șanse să meargă la FCSB”, a comentat Iftime la DigiSport.

De ce a fost refuzat Becali de fotbalistul din Liga 1 » Antrenorul dezvăluie: „Asta a promis”

Becali oferise 400.000 de euro în schimbul lui Ongenda, un preț cu care președintele de la Botoșani era de acord. Jucătorul ar fi primit 50.000 de euro la semnarea contractului și câte 20.000 de euro în fiecare lună din contractul cu FCSB, condiții pe care le-a respins. A preferat să joace la Botoșani până în iunie 2022 cu un salariu de 5.000 de euro pe lună.

650.000 de euroe cota lui Ongenda, potrivit transfermarkt

FCSB, 7 transferuri de 3,4 milioane de euro de la FC Botoșani

În ultimii 4 ani, s-au perfectat 7 transferuri pe ruta Botoșani - FCSB. Până acum, FCSB a pompat aproape 3,4 milioane de euro în conturile grupării din nordul țării:

  • Mihai Roman I - 400.000 de euro
  • Cătălin Golofca - 400.000 de euro
  • Olimpiu Moruțan - 700.000 de euro
  • Răzvan Oaidă - 700.000 de euro
  • Aristidis Soiledis - 75.000 de euro
  • Andrei Miron - gratis
  • Denis Haruț - 700.000 de euro

Citește și: 

FCSB șochează piața fotbalului! » Capitolul la care clubul lui Gigi Becali excelează în ciuda lipsei performanțelor sportive

Dat afară de Gigi Becali, Ante Vukusic e erou în Italia » Decisiv în ultimul meci: „Acum îmi pot demonstra valoarea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează