FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Fără fumat și înjurat la mine-n curte!” » Titularul de la FCSB scos din lot de Gigi Becali

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2022 07:10 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 12:52

 Valentin Crețu (33 de ani) a fost scos din lotul celor de la FCSB după ce Gigi a aflat că fundașul lateral mai scapă câte-o înjurătură

Cu Radunovic accidentat, Becali l-a titularizat pe Sorin Șerban ca fundaș stânga în prima etapă din campionat, cu U Cluj. Șerban a jucat slab în partida încheiată cu scorul 1-1 și a fost scos din echipă. 

Apoi, în preliminariile Conference League, Petrea a improvizat pe partea stângă a apărării. l-a folosit acolo pe Ovidiu Popescu în eșecul cu Saburtalo (0-1), iar prestația lui a fost foarte slabă. 

Gigi Becali, sancționat chiar înaintea derby-ului cu Rapid din cauza unor declarații rasiste la adresa rivalei! Ce amendă a primit
FCSB
Gigi Becali, sancționat chiar înaintea derby-ului cu Rapid din cauza unor declarații rasiste la adresa rivalei! Ce amendă a primit

Popescu a fost achiziționat de la Poli Timișoara ca mijlocaș central, după ce a fost mutat des de pe o poziție pe alta: fundaș dreapta, stoper, fundaș stânga, extremă. Gigi a trecut și pe partea cealaltă a apărării. L-a criticat agresiv pe Haruț, fundașul dreapta din Georgia: 

„Eu nu știu ce este Haruț. El zice că e fundaș. Păi, dacă ești fundaș, atacă adversarul! El făcea pași în spate și-l lăsa pe Dawa să iasă din centru în dreapta ca să intervină! Bine, eu sunt nebun, i-am dat 15.000 de euro pe lună lui Haruț, un copil, doar ca să-l conving să vină de la Botoșani!".

Gigi Becali l-a scos din lot pe Vali Crețu

Pe celălalt fundaș dreapta, Crețu, Gigi l-a scos din lot fiindcă oameni din staff i-au povestit că acesta înjură pe teren în timpul antrenamentelor: 

„L-am sunat pe Crețu și i-am spus: «Știi ce înseamnă cantonamentul în care vă antrenați? E curtea mea și eu nu accept fumatul și înjurăturile la mine în curte! Dacă nu poți să înțelegi asta, la revedere!». 

El zice că «în aia a mea» nu e înjurătură. Ba da, e înjurătură! A zis «Da, nea Gigi, te rog să mă ierți, nu se va mai întâmpla!»", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Mihai Stoica îl avertizase pe Crețu în două rânduri

În vara lui 2021, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu a tolerat ieșirea lui Crețu, cel care a criticat public metodele fostului antrenor Dinu Todoran, cu care s-a aflat în conflict.

„Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar.  Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie”, a afirmat MM Stoica, la acea vreme. 

După doar o lună, MM s-a luat din nou după el. rețu declarase că a forțat obținerea unui penalty în meciul cu FCU Craiova, 1-0.

„De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e.

După joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. «Păi, deja am declarat», mi-a răspuns. «Ce ai declarat, mă?!» Când am auzit, mi s-a făcut rău!”, a declarat MM.

„Am simțit că pot obține penalty, am fost puțin mai smecher. I-am luat fața, iar el a venit tare în mine. M-a lovit în genunchi, apoi am căzut. Trebuie să fii un pic șmecher și să obții ce trebuie”, spusese Crețu atunci.

VIDEO Totul despre Rapid - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali, decepționat după eșecul celor de la FCSB: „Cea mai mare dezamăgire! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, e ceva supranatural”

Anunțul momentului despre Rapid - FCSB: „E un record”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
adriann_
adriann_  •  23 Iulie 2022, 12:22

ATI UITAT CE I-A FACUT CARTU CIOBANULUI PUSCARIAS CAND INTRASE ASTA IN DIRECT PESTE EL? CAND A INCEPUT SA SPUNA CARTU CUM FACE CIOBANUL TOATA ZIUA CRUCI SI MATANII DAR INJURA NUMAI DE MORTI SAMD A BAGAT "RAZBOINICUL LUMINII" IN MARSARIER SI A INCHIS TELEFONUL ZICAND CA NU VORBESTE EL CU *** :)) Asta e becali, un fariseu pe care parca l-au clonat dupa Caiafas...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  23 Iulie 2022, 11:58
Postat de vasileroaita pe 23 Iulie 2022, 10:12

Se găsește pe internet înregistrarea unei intervenții a lui Becali, la TV, în care înjură moderatorul ca un șofer de basculantă!!

Injura profesional nu asa ca diletantii....nea jiji e fruntas si acolo.

boierasul
boierasul  •  23 Iulie 2022, 10:55

"pentru preliminariile Conference League, FCSB a avut nevoie de o improvizație pe partea stângă a apărării și l-a folosit acolo pe Ovidiu Popescu în meciul cu Saburtalo (1-1)" la ăștia în redacție meciul cu Saburtalo a fost terminat la egalitate )) Probabil a intervenit VAR))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează