FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // GSP LIVE / VIDEO Novak Martinovic povestește cu regret un episod de la FCSB: „S-a întâmplat ceva ce oamenii nu știu. Acum pot vorbi”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 14:33

Invitat în această dimineață la GSP Live, Novak Martinovic (34 de ani), fostul fundaș al celor de la FCSB, a dezvăluit motivele pentru care nu a ajuns la o echipă din Bundesliga. 

„S-a întâmplat ceva ce oamenii nu știu. A trecut mult timp, acum pot să vorbesc. Am fost conectat cu un club din Germania, cu FC Nurnberg. Cei de acolo căutau un fundaș central. Îmi amintesc că oamenii au venit să mă urmărească atunci când am jucat în deplasare cu Schalke.   

Am gândit mult și am avut o discuție cu oamenii de la FCSB. Le-am zis că am jucat un an și jumătate fundaș dreapta. I-am rugat să ne luăm la revedere dacă nu vor să mă folosească fundaș central”,a spus Martinovic, la GSP Live. Până la urmă, sârbul nu a găsit înțelegere la roș-albaștri, iar transferul la echipa care avea să retrogradeze în 2014 din Bundesliga nu s-a mai concretizat. 

„Nu am avut viteză, dribling și tehnică pentru postul de fundaș dreapta” - - Novak Martinovic  

Novak Martinovic, retras între timp din activitate, a evoluat pentru FCSB între 2010 și 2012, perioadă în care a înscris de 8 ori în 52 de apariții.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Novak Martinovic, „fiul” Peluzei Sud Steaua, îi dezamăgește pe ultrași: „FCSB înseamnă Steaua!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
jack0686
jack0686  •  12 Decembrie 2019, 16:32

vai de capu vostru GSP, CFR joaca calificarea in cupele europene si voi dati o stire exclusiva, se vede ca va este ciuda ca nu e FCSB-ul

7manuel
7manuel  •  12 Decembrie 2019, 15:23

Respect Martinovic!!!! Sa moara ******!!! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează