FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Harlem Gnohere nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Spania! UPDATE 2 oferte pentru „Bizon”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 09:26

FCSB a plecat în această dimineață spre Marbella (Spania), acolo unde va efectua cantonamentul din această iarnă. Surpriza: Harlem Gnohere (31 de ani, atacant) nu a făcut parte din lotul deplasat de antrenorul Bogdan Vintilă.

UPDATE

Gigi Becali are două oferte în acest moment pentru Gnohere, conform TV Telekom Sport: 500.000 € de la o echipă din Turcia și 700.000 € de la un club din Arabia Saudită. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cel mai probabil, lăsarea lui Gnohere acasă este strâns legată de iminenta plecare a francezului de la vicecampioana României în exercițiu. După oferta pe care „Bizonul” a avut-o din Bulgaria, de la Levski Sofia, atacantul este dorit acum și în Arabia Saudită și Turcia.

Gnohere, la un pas de despărțirea de FCSB

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai roș-albaștrilor din ultimele două sezoane, marcând în această perioadă 51 de goluri pentru FCSB. 

În ultimul timp, planul tactic al lui Vintilă nu l-a inclus și pe atacantul venit de la Dinamo în ianuarie 2017. Tehnicianul a mizat în față pe cuplul Florinel Coman - Dennis Man, care a fost și pe placul lui Becali.

„Gnohere s-a supărat că l-am pus pe lista cu ăia 13 și i-am zis că oricum i se termină contractul în vară. I-am spus că dacă vrea, să vadă că nu vreau să renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. Dar nu a vrut. A început să râdă” - Gigi Becali

2.000.000 €este cota de piață a lui Gnohere

vezi și:

Brânza din meniul celor de la FCSB e de la oile lui Gigi Becali :) 3 momente antologice cu patronul stelist

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
hammer100
hammer100  •  12 Ianuarie 2020, 12:38
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 12 Ianuarie 2020, 11:19

Cand te scoate guimararaes din preliminariile europene, cand n-ai traditie, suporteri, palmares, cand justitia spune ca esti o clona, cand in pronuntare e procesul cu prejudiciul, cand ai un patron fariseu etc etc.... Da,esti o rusine. Cu ce am gresit ? fc fcsb e o rusine !

crede-ma,rapid s-a desfiintat definitiv si irevocabil in 2016,mai mare rusine nue xista. guimares este locul 5 din portugalia cu buget de 3 ori mai mare decat Steaua.portugalia e totusi campionat top six. si ne-au eliminat dintr-un penalty care nu a fost oirucm,la limita.

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  12 Ianuarie 2020, 11:19
Postat de Robert Sergiu pe 12 Ianuarie 2020, 11:05

da.de aia joaca in europa si chiar a facuut performanta semifinala de europa a reusit in ultimul deceniu chiar o optime invingand chiar Chelsea ..mda o rusine de echipa cred ca ai gresit echipa

Cand te scoate guimararaes din preliminariile europene, cand n-ai traditie, suporteri, palmares, cand justitia spune ca esti o clona, cand in pronuntare e procesul cu prejudiciul, cand ai un patron fariseu etc etc.... Da,esti o rusine. Cu ce am gresit ? fc fcsb e o rusine !

ctinescu
ctinescu  •  12 Ianuarie 2020, 11:18

s-a trezit si prostul pu ber cu acnee.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează