FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Duckadam știe de ce a pierdut FCSB titlul și îl sfătuiește pe Becali: „Vor fi schimbări mari în lot”

FCSB a pierdut din nou titlu în fața rivalei din Gruia / Sursă foto: GSP
FCSB a pierdut din nou titlu în fața rivalei din Gruia / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 09:59 / Actualizat luni, 16 mai 2022 10:53

Helmut Duckadam (63 de ani), fost președinte de imagine la FCSB, a analizat în această dimineață viitorul clubului lui Gigi Becali, la capătul unui nou sezon în care roș-albaștrii au terminat pe locul 2, în spatele CFR-ului.

Duckadam e convins că FCSB are nevoie de întăriri serioase pentru a lupta cu șanse reale la titlu în sezonul următor, identificând totodată principalul motiv pentru care roș-albaștrii au pierdut din nou lupta cu CFR Cluj pentru campionat:

„S-au făcut greșeli și probabil se vor mai face. S-au făcut greșeli și la transferuri. Să vedem dacă se va continua cu Toni Petrea. Din păcate, la FCSB s-a pus foarte mult accent pe promovarea unor jucători pentru a putea să-i vândă. În schimb, CFR a pus accent pe câștigarea trofeelor. 

Cred că la FCSB vor fi schimbări destul de mari în lot, dar cei de acolo trebuie să fie atenți și să-și acopere posturile. Sunt multe sincope, probabil va pleca Florin Tănase, cred că a sosit momentul. Nu știu câtă răbdare vor avea să construiască o echipă”, a spus Duckadam, la GSP Live. 

CFR Cluj se pregătește deja de noul sezon » Ce transferuri au fost anunțate: „Aducem tineri talentați, dar și căpitani din Europa”
CFR CLUJ
CFR Cluj se pregătește deja de noul sezon » Ce transferuri au fost anunțate: „Aducem tineri talentați, dar și căpitani din Europa”

Duckadam: „Târnovanu poate pierde ușor postul. Lui Andrei Vlad i-ar prinde bine un transfer”

Fostul mare goalkeeper al Stelei a vorbit și despre situația din poarta roș-albaștrilor, acolo unde Ștefan Târnovanu i-a luat locul lui Andrei Vlad, titularul din ultimele sezoane. „Messi al portarilor” a ajuns rezervă de lux din cauza erorilor comise în sezonul regulat, iar Duckadam consideră că Vlad ar trebui să plece de la FCSB.

„În ultimele meciuri, Târnovanu mi s-a părut nesigur. Trebuie să fie concentrat și serios pentru că poți pierde repede acest post! 

Vlad n-a conștientizat bine acest lucru. Eu cred în continuare în Andrei Vlad, e un băiat talentat și cred că merită să joace. I-ar prinde bine un transfer. O spun de ani de zile, Vlad trebuia scos când a greșit, lăsat pe bancă, iar apoi introdus din nou. Dar la FCSB sunt acele măsuri radicale...ori ești «Messi al portarilor», ori nu ești nimic”, a declarat „Eroul de la Sevilla”, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Potrivit unei analize a Gazetei Sporturilor, din momentul în care între buturile de la FCSB s-a realizat rocada Vlad-Târnovanu, trupa lui Toni Petrea a început să recupereze terenul pierdut față de CFR, a diminuat de aproape 3 ori media de goluri încasate cu Andrei Vlad și a ridicat procentajul punctelor câștigate!

6,55e media GSP a lui Târnovanu, în urma notelor primite în acest sezon

Dumitru Dragomir: „CSU Craiova și FCSB se vor bate mereu pentru locurile 2-3”

Citește și alte știri despre FCSB:

Dan Petrescu e iar campion, dar n-o uită pe FCSB: „Nu-mi place să pierd, vin la Buzău să-i bat!”

Hermannstadt a promovat, dar rămâne fără unul dintre jucătorii de bază » MM Stoica: „Din sezonul viitor va fi la FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
1398483176954444
Nicu Mirza  •  16 Mai 2022, 18:27

Punctul slab al celor de la FCSB este apararea . De cand a plecat Valera a disparut acea siguranta din aparare care exista . Cretu , Cristea si Miron au perioade cand merg bine dar e destul sa faca o "gafa " si un meci e pierdut . Cred ca Radunovici pare mai constant . Asa cum sunt ei la final de cariera Marius Constantin de la Craiova si Tamas de la National cred ca faceau un cuplu mult mai sigur in aparare decat are acum FCSB .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Mai 2022, 13:56

Aștia de la GSP iși inchipuie ca noi nu urmarim meciurile din„Liga lui Becali”?Altfel cum pot sa scrie asemenea minciuni sfruntate?!Cica din momentul in care fcsb l-a scos din poarta pe Vlad,au inceput ei sa„recupereze”decalajul din clasament!Nu bai GSP-iști!Au inceput sa„recupereze”de când CFR a intrat intr-o criza de forma mai multe meciuri la rând-ei PIERZÂND multe puncte!Oarecum firesc-și care se intâmpla peste tot in evoluția unei echipe pe parcursul unui campionat-intervenind și o oboseala mentala-când conduci in permanența in clasament!

cj1960i
cj1960i  •  16 Mai 2022, 12:13

Ducadam stie! O lae, acum o luna, stia altceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează