FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj se pregătește deja de noul sezon » Ce transferuri au fost anunțate: „Aducem tineri talentați, dar și căpitani din Europa”

FOTO: Raed Krishan +34   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 08:37 / Actualizat luni, 16 mai 2022 10:07

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu de campioană consecutiv, iar șefii din Gruia au început să lucreze pentru sezonul viitor.

După 2-1 cu Universitatea Craiova, Cristi Balaj, președintele clubului, a spus că formația a început să lucreze deja la transferurile pentru sezonul viitor.

De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!
EDITORIAL
De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!

CFR Cluj pregătește transferurile pentru sezonul viitor

„Cei mai mulți dintre jucători vor rămâne. Am lucrat deja la transferuri. Aducem jucători titulari, unii dintre ei căpitani care au jucat la echipe de grupe europene. Au jucat meci de meci, care sunt căpitani la echipe din campionate străine.

Vor veni şi jucători tineri, talentaţi. Sunt patru jucători din Coasta de Fildeş, după modelul Lacina Traore. Sunt jucători mai talentaţi decât a fost Traore când a venit la CFR Cluj. 

CFR Cluj este un club solid! Capitalul social este mai mare decât al primelor cinci echipe din Liga 1 adunat la un loc. Avem vreo 120 de milioane. Nu se punea problema ca gruparea să intre în faliment sau în insolvență dacă nu ar fi ieşit campioană. Datoria este către finanțatorul clubului, care a sprijinit necondiţionat echipa”, a spus Cristi Balaj după meci, la emisiunea „Fotbal Club”, la DigiSport. 

Cine sunt jucătorii aduși de CFR Cluj

În martie, CFR Cluj anunța transferul a 4 jucători sub 20 de ani, care au mers la echipa a doua.

  • Yeboah Emmanuel, atacant în vârstă de 19 ani din Ghana
  • Adjani Abdoul Kader,  mijlocaș central în vârstă de 18 ani din Coasta de Fildeș
  • Orman Davis, fundaș stânga în vârstă de 19 ani din Panama
  • Jah Mustapha,, atacant în vârstă de 18 ani din Gambia

Toți jucătorii merită felicitați, de la căpitan până la ultimul tânăr. Anul acesta și FCSB, și Craiova au făcut un campionat excelent.

Ultimul titlu câștigat e întotdeauna cel mai frumos. A fost cel mai greu din toate cele cinci. În trei ani am fost doar eu, în alți doi am venit pe parcurs. Au fost foarte multe probleme de lot. Au fost multe scandaluri, probleme, uneori, am fost făcut praf. N-a fost cineva care să spună ceva bine de mine! 
– Dan Petrescu

VIDEO În ce constă puterea lui CFR Cluj. Dumitru Dragomir „Antrenori buni, conducători și mai buni!”

 

Citește și: 

Best of the best! Dan Petrescu, la un titlu de recordul absolut + doi jucători-simbol de la CFR Cluj, lângă Lăcătuș, Lucescu sau Tudorel Stoica

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  16 Mai 2022, 13:29

Problema cu jucatorii astia e ca au statut NON-EU deci au voie maxim 4 pe foaie ptr sezon. Daca mai pui ca in echipa sunt deja un Yuri , Boateng, Roger nu stiu unde o sa ii bage pe toti. Eventual imprumuturi prin L1.

vasileroaita
vasileroaita  •  16 Mai 2022, 10:27

Mai bine tineri dornici de afirmare din Coasta de Fildes decat perle false ca cele de la fcsb sau Farul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează