FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Best of the best! Dan Petrescu, la un titlu de recordul absolut + doi jucători-simbol de la CFR Cluj, lângă Lăcătuș, Lucescu sau Tudorel Stoica

CFR Cluj este campioana Ligii 1 // foto: Raed Krishan - GSP +17   FOTO
CFR Cluj este campioana Ligii 1 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2022 23:22 / Actualizat luni, 16 mai 2022 00:03

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și jucătorii Giedrius Arlauskis (34) și Ciprian Deac (36) se apropie de recordurile absolute din istoria Ligii 1 odată cu titlul câștigat astăzi de ardeleni, al 5-lea la rând pentru echipa vișinie.

Dan Petrescu a ajuns la 6 titluri în Liga 1, urcând pe locul 2 într-un top al celor mai de succes antrenori din istoria campionatului românesc. Doar Nicolae „Nicușor” Dumitru are mai multe titluri, 7.

„Bursucul” este acum egalul lui Emeric Ienei și l-a depășit pe Dumitru Dumitriu, care se poate lăuda cu 5 astfel de trofee.

Două faze milimetrice au decis titlul în Liga 1! CFR Cluj, gol din ofsaid la indigo după cel din Voluntari - FCSB
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1
Două faze milimetrice au decis titlul în Liga 1! CFR Cluj, gol din ofsaid la indigo după cel din Voluntari - FCSB

Dan Petrescu a ajuns la 6 titluri câștigate în Liga 1. Arlauskis și Deac au câte 7! 

În schimb, jucătorii Ciprian Deac și Giedrius Arlauskis au ajuns la borna de 7 titluri câștigate în România și i-au egalat astfel pe Adrian Bumbescu, Mircea Lucescu, Dumitru Stângaciu și Tudorel Stoica. Deși lituanianul s-a despărțit de CFR în finalul anului trecut, el a apărat în două meciuri din acest sezon, astfel că se numără printre laureați.

Alți jucători care au ajuns la un număr impresionant de titluri sunt Mario Camora, Culio și Chipciu, toți cu câte 6.

Arlauskis și Deac depășiți doar de Marius Lăcătuș în topul jucătorilor cu cele mai multe titluri pe plan intern. Fostul atacant al Stelei are 10 titluri în CV.

Dintre Dan Petrescu, Ciprian Deac și Giedrius Arlauskis, singurul care a câștigat toate campionatele la CFR Cluj este Deac. Arlauskis are 5 trofee cu CFR, unul cu Unirea Urziceni și unul cu FCSB, în vreme ce Petrescu a câștigat 5 campionate în Gruia și unul cu Unirea Urziceni.

FRF, anunț OFICIAL despre dreptul de promovare al Stelei! Cine merge la baraj și când are loc tragerea la sorți

CFR Cluj - Universitatea Craiova, comentat de Ovidiu Ioanițoaia, Remus Răureanu și Eduard Apostol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
pikpok
pikpok  •  16 Mai 2022, 08:36

Asteptam reactia lui gigi bielsa ! Sa vedem ce mai taie de la juniori, ce vinde... ca doar nu e p.rost sa bage bani numai asa ... behehehe

pikpok
pikpok  •  16 Mai 2022, 08:34

BUNĂ Dimineata facasabistilor ! Nu ati visat! Cfr e campioana din nou !

hristo33
hristo33  •  16 Mai 2022, 08:27
Postat de 2tickets.ro pe 16 Mai 2022, 00:09

Bravo CFR pt anumite campionate câștigate,in trecut! Ultimele 2 sunt o rușine, iar asta s-a văzut în Europa. O sa va felicit sincer atunci când nu o sa mai fiți ajutați politic și de arbitrii. Etapa asta ati câștigat din ofside, la fel cum a pierdut FCSB...2 meciuri cu greșeli în favoarea voastră! V-a fost frica de meciul decisiv asa ca ati apăsat butoanele. Rusine!

karagandi ai tupeu, daca nu era copilul popescu sa va salveze cateva meciuri nici nu mai contati. sa nu bati voluntari (acasa), sa ai -14 in sezonul reg. si acum sa te plangi, asta inseamna sa fi fcsbist.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează