FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Helmut Duckadam și Gigi Becali, confruntare în direct la TV: „Și nervii mei au o limită” / „Vă dau cuvântul de onoare”

Gigi Becali (dreapta) și Helmut Duckadam (stânga) au colaborat la FCSB 10 ani
Gigi Becali (dreapta) și Helmut Duckadam (stânga) au colaborat la FCSB 10 ani

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 21:24 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 22:50

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, și Helmut Duckadam (61), fost președinte de imagine la echipa roș-albastră, au vorbit în această seară despre cauzele plecării fostului mare portar de la club. 

Cei doi au avut intervenții telefonice succesive în direct, în emisiunea „Digi Sport Special”, după ce în cadrul conferinței de presă a lui Gigi Becali de astăzi, patronul FCSB l-a acuzat pe Duckadam că a mințit când a spus că echipa nu l-a luat în nicio deplasare și a dezvăluit câți bani i-a dat clubul. „A câștigat 300.000 de euro în 10 ani, nevenind cam niciodată”.

Duckadam a intrat primul în direct

„M-a deranjat că în final a zis că Duckadam a luat bani degeaba. Și nervii mei au o limită. Încerc să mă abțin, ăsta e felul meu, dar asta m-a deranjat. Acei 300.000 euro de care se vorbește i-am luat în 10 ani de zile. 

Au fost fotbaliști care au luat 300.000 pe an, dar nu îmi vor ajunge niciodată la degetul mic de la piciorul stâng. Eu sper să oprim aceste declarații. Și eu sunt om și am limitele mele. Am avut un contract pe imagine, deci exact cu ce m-am ocupat”, a declarat Helmut Duckadam în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Eu nu am negociat niciodată un contract. Cât mi s-a oferit, atât am acceptat. În momentul în care simți că ești în plus și nu mai ești dorit într-un loc, mai bine pleci. Am refuzat un salariu chiar foarte decent de la Robert Cazanciuc, președintele Senatului. Singura avere care îmi rămâne și pe care vreau să le-o las nepoților mei este numele. De asta vreau să mă abțin de multe ori de la comentarii - Helmut Duckadam

A urmat Gigi Becali: „Helmut este un om deosebit!”

La scurt timp după intervenția lui Helmut Duckadam, Gigi Becali a intrat în direct la postul TV pentru o replică. Cei doi nu au fost live în același timp, chiar dacă moderatorul emisiunii de pe Digi Sport, Vali Moraru, l-a invitat inițial pe Duckadam la un dialog cu Becali. 

„Am spus că nu a venit la club, nu că a luat banii degeaba. El a spus că niciodată nu a fost chemat, dar eu i-am dat telefon personal odată și i-am zis că îl rog să se ducă la club și să devină șeful antrenorilor cu portarii. Eu am spus de la începutul conferinței. Nu am reproșat că a luat bani degeaba. 

El este un om deosebit, caracter frumos, tot ce vrei. Am vrut să se afle adevărul că eram atacat degeaba. A trebuit să clarific acest lucru, fără să atac cu nimic. Duckadam e un om de mare valoare, de mare caracter. Nu îmi pare rău de banii pe care i-a luat, nu i-a luat degeaba. Am vrut doar să se știe adevărul, nu să îl atac. Nu a fost intenția mea să îl atac, vă dau cuvântul meu de onoare.

Pe mine mă interesează ca Helmut Duckadam să nu fie supărat pe mine, nu vreau asta pentru că e un om de prea mare caracter. 

Cei din spatele meu puteau să spună ce vor, are dreptate că mulți colaboratori se supărau din cauza intervențiilor lui la TV. Le spuneam că «nu vă interesează, Duckadam poate să spună ce vrea, eu nu mă supăr» - Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce lovitură a dat Gigi Becali! Au încercat să-l deturneze pe Buș chiar pe drumul spre palat: „Mai bine nu mă întreba”

Întrebat despre o ofertă de la Rădoi și Olăroiu, Gigi Becali a anunțat la cine va ajunge clubul: „Sub 150 de milioane oricum nu discut”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
sexilianul
sexilianul  •  15 Iulie 2020, 08:17

cine se aseamana se aduna.........

dragos_chiva
dragos_chiva  •  15 Iulie 2020, 07:51

Domnule Becali ce credeți dumneavoastră că înțelege publicul larg când dumneavoastră spuneți că domnul Duckadam "nu a venit la club"? Vi se pare că asta este o caracterizare a unei persoane care își câștigă banii în mod meritat? Eu personal nu cunosc pe nimeni îndreptățit să fie apreciat că își merită banii primiți ca venit fără ca acesta să treacă pe la club. Trebuie să vă decideți dacă ați vrut să spuneți că de fapt ați fost un fel de sponsor personal al domnului Duckadam și atunci vă înțelegem mâhnirea dar dacă spuneți că nu ăsta era sensul afirmațiilor dumneavoastră, îmi dați voie să vă întreb de ce nu ați tăcut din gură? Să știți domnule Becali că șmecheria se vădește chiar dacă învârtiți pe degete în mod continuu, niște mătănii...

ares321
ares321  •  15 Iulie 2020, 07:06
Postat de Niculae Petre pe 15 Iulie 2020, 06:20

Sa primesti in 10 ani suma de 300 000 euro oare aceasta suma nu reprezinta sau mai pe romaneste asa se traduce la romani facerea de bine.Sunt curios ce va face la nervi acest domn Duckadam?...Stimabile cand ai fost la ananghie acest om cu bune si rele pe nume Becali te-a ajutat asa ca ciucul mic.

::)))))))))) ciucu mic nea petre.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează