FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Helmuth Duckadam, analiză dură: „La FCSB, joacă fiecare pentru el” + verdict crunt: „Nu poate face față”

Plecat de la FCSB, unde a ocupat funcția de președinte de imagine, Helmuth Duckadam (61 de ani) analizează punct cu punct prestația echipei lui Toni Petrea din acest început de campionat +29   FOTO
Plecat de la FCSB, unde a ocupat funcția de președinte de imagine, Helmuth Duckadam (61 de ani) analizează punct cu punct prestația echipei lui Toni Petrea din acest început de campionat

Articol de , - Publicat luni, 14 septembrie 2020 19:37 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 20:35

Plecat de la FCSB, unde a ocupat funcția de președinte de imagine, Helmuth Duckadam (61 de ani) analizează punct cu punct prestația echipei lui Toni Petrea din acest început de campionat.

Fostul mare portar crede că puștii pe care Gigi Becali visează să-i vândă pe zeci de milioane de euro au început să facă aceleași greșeli ca până în sezonul trecut: „Cei de la FCSB nu s-au trezit la realitate. Au adormit din nou la acest meci cu Voluntari (n.r. 1-2). Am mai spus-o, dacă nu joacă precum o echipă, nu vor avea rezultate. S-a văzut la ultimul meci, fiecare a jucat pentru el, n-au mai jucat pentru echipă. Rezultatul l-ați văzut pe tabelă".

VIDEO Helmuth Duckadam: „Buziuc nu-i de FCSB, Petre să-și caute echipă"

Duckadam a fost unul dintre oamenii care au insistat pentru aducerea lui Dennis Man și Adrian Petre, fotbaliști pe care îi știa de la UTA. Acum, pentru că se află pe lista neagră a lui Gigi Becali, Petre e sfătuit să-și caute echipă, în timp ce pentru Buziuc verdicul e clar: nu e de nivelul unui club puternic: „Pe Petre e clar că nu se mai mizează, asta e clar. Trebuie să-și caute echipă sau să stea pe banii pe care îi ia. Care nu-s puțini. Iar Buziuc nu cred că poate face față la FCSB. E un jucător bun, dar nu ce caută FCSB", a mai zis Duckadam.

Atenție la sârbi

FCSB e avertizată înaintea meciului de Europa League cu Backa Topola. Duckadam îi atenționează pe jucătorii lui Petrea cu privire la adversarul din Serbia, chiar dacă numele clubului nu spune prea multe pentru fotbalul european: „Să o ia în serios pe Backa Topola. Nu o cunosc ca pe o echipă, cunosc însă fotbalul sârbesc, care e foarte agresiv. Iar dacă nu joci așa cum ai făcut-o la începutul campionatului, s-ar putea să ai mari probleme. A pățit-o Craiova, trebuie să fii atent ca să nu-ți pară rău", a completat Duckadam.

„Diferența la Vlad e că are jocuri în picioare. Eu mereu am zis că un portar trebuie să joace. Are nevoie de meciuri. Cu greșeli, fără, trebuie să joace. Iată că în ultima perioadă n-a mai greșit"
Helmuth Duckadam, fost președinte la FCSB

FOTO Cele mai tari imagini din Voluntari - FCSB 2-1

+25 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Încep să se vadă toate defectele lui Toni Petrea! FCSB, singura din Liga 1 care e în situația asta

Scouterul Gigi Becali distruge echipa! Cifrele arată dezastrul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
 •  14 Septembrie 2020, 22:36

Pe www︆︆.︆︆ambrosity︆.︆︆com - Fete1e fac cunoștință cu băieții , petrec o noaptte stră1ucitoare în oraș , după care se întorc acasă împreună unde ... Asta depinde de tine!

catalynn
catalynn  •  14 Septembrie 2020, 21:50

Domnului (sic!) Duckadam chiar nu i-a fost rusine ca Liceul cu program sportiv din Clinceni sa ii poarte numele!? Am înțeles ca Mirel Rădoi ar fi refuzat, un lucru cât se poate de firesc, statui, denumiri de străzi, scoli, licee și alte edificii publice fiind ceva care se face post-mortem. In fine, ne-a jjijji are o statuie in Scornicești, însă cine mai e ca ne-a jjijji!? Nici măcar Ceaușescu n-a fost! :-))))

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  14 Septembrie 2020, 21:44

FCSB (Steaua) echipa de pluton, transferuri ZERO lei, Salarii de locul 11, Buget din banii de TV..... Echipa de Play-ou... Ce sa joci cand capitanul echipei este un *** (turnator). ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează