FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Încep să se vadă toate defectele lui Toni Petrea! FCSB, singura din Liga 1 care e în situația asta

Articol de , , - Publicat luni, 14 septembrie 2020 11:06 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 16:35

 În afara lui Toni Petrea,  antrenorul lui FCSB, toți ceilalți tehincieni din Liga 1 au mai avut experiențe ca „principali”.

FCSB a pierdut primul meci din acest sezon, 1-2 cu FC Voluntari în a treia etapă, și apare din nou întrebarea „De ce nu funcționează lotul cel mai bun din campionat?". Fotbaliști scumpi, buni în echipa națională de seniori și la „tineret", nu au același randament bun la club. Care este explicația? 

Ilie Dumitrescu a râs după eșecul cu Voluntari: „Toni Petrea nu l-a trimis pe teren pe Adi Petre din motive tactice, nu avea pe cine să mai scoată". Dumitrescu a râs de incapacitatea antrenorului de a ieși din indicațiile pe care i le transmite Becali, însă Petrea mai are și alte defecte, nu e vorba doar despre faptul că e supus.

Toni Petrea a fost doar Reghe 2

El e singurul antrenor din Liga 1 promovat direct de la rangul de secund la "principal" și instalat pe bancă chiar la cel mai bogat club din campionat. Nu mai există vreun exemplu de tehnician care să nu fi condus nicio echipă înainte să fie angajat la clubul actual.

Petrea, 45 de ani, a avut numai joburi de secund înainte să fie instalat ca antrenor principal al FCSB. El a fost asistentul lui Reghecampf în toată cariera și l-a urmat pe Laurențiu peste tot: Snagov, Chiajna, Steaua, țările arabe. Toni a ajuns la FCSB după ce a fost dat afară de la Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, și câștigă acum 5.000 de euro lunar, cel mai mic salariu din campionat.

Preparatorul lui fizic, Thomas Neubert, primește de două ori mai mulți bani, 10.000 de euro! Este o diferență nemaiîntâlnită în România și în fotbalul profesionist, în general, nu se mai întâmplă ca un asistent să fie plătit mai bine decât este „principalul". 

4 ania petrecut Petrea ca jucător al Rapidului, între 2004 și 2008. A fost cea mai importantă perioadă a lui ca fotbalist. A mai jucat la cluburi mici: Juventus București, Snagov, Venus

„Ce treabă are patronul?"

Petrea s-a enervat după meci, când a fost întrebat dacă l-a lăsat pe bancă pe Adrian Petre fiindcă așa a dictat Becali: „Ce treabă are patronul? A fost decizia noastră, nu a lui! Facem atâta caz pentru un jucător, când noi avem 25 de fotbaliști în lot! Ce vor spune ceilalți jucători? Petre să aibă un randament foarte bun și să ne oblige el să fie pe teren în continuare!"

VIDEO. Toni Petrea: „Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Șoc pentru cei din staff-ul lui FCSB când au văzut cifrele: un titular a atins mingea de numai 6 ori cu Voluntari!

Scouterul Gigi Becali distruge echipa! Cifrele arată dezastrul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
clujcampion
clujcampion  •  14 Septembrie 2020, 20:23
Postat de Alice Popa pe 14 Septembrie 2020, 20:16

De ce nu functioneaza cel mai bun lot din campionat?!? Simplu: PENTRU CA ESTE SLAB!!!

Cel mai bun la ce? Orice antrenor ai avea, din 11 circari si un baci nu poti scoate echipa adevarata.

116538290032900
Alice Popa  •  14 Septembrie 2020, 20:16

De ce nu functioneaza cel mai bun lot din campionat?!? Simplu: PENTRU CA ESTE SLAB!!!

sooos1ck
sooos1ck  •  14 Septembrie 2020, 14:40
Postat de ares321 pe 14 Septembrie 2020, 14:32

bubule e articol despre clona fcsb si tu scrii de Steaua, ii injuri ca un prost pe autorii articolului, Esti off topic copile.

Nu stiu cat e de corect sa spui despre o echipa care nu a mai existat timp de 13-14 ani, ca e Steaua. Eu inca astept o decizie definitiva, pana atunci, cred ca avem 2 echipe Steaua!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează