FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Helmuth Duckadam, poziție fermă după dezvăluirile Gazetei: „Nu văd nicio diferență între Belek și Mogoșoaia. Nu e normal să intre în carantină”

FCSB ar putea fi obligată să intre în carantină la revenirea în România. Sursă foto: GSP
FCSB ar putea fi obligată să intre în carantină la revenirea în România. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 20:01 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 21:18

Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine de la FCSB, a reacționat în direct la TV, la scurt timp după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor privind controversa în care se află roș-albaștrii.

  • CONTEXT: GSP a adresat solicitări oficiale autorităților competente în cazul FCSB: Guvernul și Ministerul Sănătății, singurele care ar fi putut trimite clubului lui Becali o adresă prin care să-l asigure că va evita carantina la revenirea din stagiul din Turcia, țară aflată pe lista galbenă. 
  • Toate au dat același răspuns: „Nu am primit nicio astfel de solicitare, n-am emis nicio derogare. Conform legii, doar la întoarcere, la punctul de frontieră, se decide dacă se impune exceptarea izolării". Niciunul dintre cele 24 de puncte în care legea prevede excepția de la carantină nu se poate aplica situației de față a FCSB-ului.
  • FCSB poate bulversa întreg campionatul dacă autoritățile vor decide să bage tot lotul în carantină după întoarcerea din Turcia, programată peste câteva zile. Șefii clubului susțin că au aprobări din partea autorităților să evite carantina, dar Gazeta a documentat cazul, a obținut reacții de la Guvern și Ministerul Sănătății și a descoperit că o asemenea dispensă nu putea fi dată în scris de nimeni!

Chiar dacă Turcia se numără printre țările aflate pe lista galbenă, iar Guvernul și Ministerul Sănătății au spus că n-au oferit vreo derogare clubului lui Gigi Becali, Duckadam se solidarizează cu fostul său club, considerând că ar fi ilogic ca FCSB să intre în carantină la revenirea în țară. 

„Eroul de la Sevilla” a oferit un exemplu autohton: FC Argeș și Chindia Târgoviște s-au antrenat zilele acestea la Mogoșoaia, deși localitatea ilfoveană s-a aflat în carantină. 

Helmuth Duckadam, despre problemele de la FCSB: „Nu mi se pare normal să intre în carantină”

„Eu cred că ar fi trebuit să se informeze, deși cred că au făcut acest lucru. Sunt de partea lor. Nu sunt de acord să intre în carantină, nu mi se pare normal. 

Nu văd nicio diferență între Belek și Mogoșoaia. Mogoșoaia a fost în carantină și două echipe se pregătesc acolo (n.r - FC Argeș și Chindia). FCSB a plecat cu un avion charter, cu testele făcute, cu bucătar după ei”, a spus Helmuth Duckadam,  la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FCSB - Astra Giurgiu

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

LPF, noi lămuriri despre controversa în care se află FCSB: „Sper să n-ajungem acolo! Sigur sunt profesioniști și și-au luat toate măsurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cj1960i
cj1960i  •  08 Ianuarie 2021, 08:46

Doar daca esti orb nu vezi vreo diferenta. Dar totusi, nenea Helmuth are perfecta dreptate. Cei care se pregatesc la Mogosoaia au sanse mai mari de a se inbolnavi, dar n-au fost inspirati sa aleaga Antalia .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează