FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / VIDEO Helmuth Duckadam, surprins de transferul lui Cristi Manea: „Nu credeam că putem lua un jucător fost la CFR”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 09:37

Helmuth Duckadam (60 de ani), directorul de imagine al FCSB-ului, a vorbit la GSP LIVE despre transferul fundașului Cristian Manea (22 de ani) și s-a declarat suprins de faptul că roș-albaștrii au reușit să achiziționeze un fotbalist care a jucat la campioana CFR Cluj în ultimele două sezoane. 

„Pe mine m-a surprins că au reușit acest transfer, dar, sigur, e un jucător pe care îl știm, care a fost în echipa națională și care va mai fi. M-a surprins pentru că nu credeam că putem lua un jucător care a fost la CFR. Eu cred că fiecare om se gândește la familia lui și la cât poate să câștige. Deocamdată, fotbalul se face pe bani. Sentimentele vin mai târziu, când strângi suficienți bani.  

Nu știu dacă poate face diferența, dar Manea e un jucător care poate fi foarte util, care poate să ajute echipa. Noi am avut destul de multe probleme în apărare. Sperăm să reușim să ne organizăm, să mai recuperăm din jucătorii care au fost accidentați”, a spus Helmuth Duckadam, la GSP LIVE. 

Manea se va integra repede la FCSB

Tânărul fundaș s-a antrenat singur, prin parcuri, după ce împrumutul său la CFR Cluj a expirat, dar Helmuth Duckadam este de părere că acest aspect contează mai puțin. 

Experiența lui nu se pune la îndoială. Dacă el s-a pregătit, chiar dacă singur, nu cred că e o mare problemă să intre în ritmul echipei”, este convins fostul mare portar. 

Cristi Manea a fost împrumutat de la Apollon, până la finalul acestui sezon (DETALII AICI) și ar putea debuta în tricoul FCSB-ului în deplasarea de la Craiova, duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei #9 din Liga 1.

VEZI ȘI:

FCSB // Randament dezastruos al lui Adi Popa » Cu fundu' mare a fost zero barat afară!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dakesis
dakesis  •  03 Septembrie 2019, 13:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10200762658826987
Eugen Ionita  •  03 Septembrie 2019, 11:27

Dacă nici ăsta nu-i bun ca fundaș atunci .....

carol_k
carol_k  •  03 Septembrie 2019, 11:10

Dan Petrescu a raspuns cu Pascanu, Golofca si ... Boli. Becali si oamenii lui or sa se laude vreo 3 ani ca au reusit sa-l aduca pe Manea, nu l-ati auzit pe Becali, ia titlul, gata, e al lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează