FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Ioan Hora a impresionat după debutul la FCSB! „E un real câștig”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 21:48

Ioan Hora a debutat cu dreptul la FCSB. A înscris în victoria cu Hermannstadt, scor 3-0, însă a impresionat și datorită multiplelor acțiuni în care s-a implicat. 

Fotbalistul a fost lăudat de foștii steliști Narcis Răducan și Ilie Dumitrescu, care cred că FCSB a dat lovitura când a ales să îl transfere.

Hora e un real câştig pentru FCSB. E un băiat admirabil, asta pe lângă performanţele fotbalistice. Nu toate aceste repatrieri reuşesc, dar e un prim pas făcut cu acest gol”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu l-a completat: „Ai golgheterul echipei, Gnohere, îl ai şi pe Rusescu, care e un fotbalist cu experienţă şi execuţii. Şi îl ai pe Hora, un fotbalist cu mobilitate mare, peste Gnohere şi Rusescu. El schimbă mult posturile, îi permite lui Tănase să apară la finalizare. Dacă din punct de vedere fizic «Bizonul» nu e la un nivel foarte bun, Hora e o soluţie”.

CITEȘTE ȘI:

Informații INCENDIARE din vestiarul FCSB! Echipa e ruptă și un fost jucător a spus tot: „Atmosfera nu e ok”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  13 Februarie 2019, 13:00
Postat de lapusneanul pe 13 Februarie 2019, 08:43

hora nu e stelist , joaca la fcfcsb....poate ne explica un fecesebist cum se traduce fcfcsb...:)

Iti explica un stelist 100%, care a prins toate performantele importante, din anii '80 pana in prezent, ale echipei infiintate in 1947, care s-a numit initial ASA (Asociatia Sportiva Armata) Bucuresti, iar acum se numeste FCSB, pt. creiersul tau subdezvoltat Fotbal Club Steaua Bucuresti. Asadar, FCSB = STEAUA!!!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  13 Februarie 2019, 10:18

Bai peluzar de ***, ai trait ani buni din banii ciobanului, ti-ai luat telefonul de pe care postezi din banii lui (restul erau pentru verde) si acum faci pe marele lui oponent. Rusinica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2019, 09:31

Nee!Cine altul,decat inegalabilul Becali!Poa'sa aiba in echipa si pe Mesi,el tot "umbla"la jucatorii adversi!L-ati vazut pe Cabuz cum a jucat?Al cui jucator e Cabuz?Raspuns:Este al Viitorului,lui nasu Gica!La Hermnanstad e doar imprumutat!Sa ne traiasca si finu'Gigi si nasu'Gica!Ca e baieti buni!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează