FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Informații INCENDIARE din vestiarul FCSB! Echipa e ruptă și un fost jucător a spus tot: „Atmosfera nu e ok”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 20:28

Iulian Miu are informații din vestiarul FCSB și e convins că atmosfera nu este bună. Dă și câteva exemple, crezând că Nedelcu și Stoian sunt nemulțumiți de tratamentul primit. 

Atmosfera, din câte ştiu eu, nu este OK. Şi aici o să argumentez. Nedelcu a jucat foarte bine în pregătire, Teja a fost foarte mulţumit de el. Stoian, la fel, a jucat foarte bine în pregătire.

Şi acum Nedelcu, un jucător foarte important pentru naţionala de tineret, să nu apară deloc? Nu ştiu, poate are nişte probleme medicale. Şi Stoian, să nu-l bagi şi tu două minute de ziua lui de naștere?

Pe lista asta putea fi şi Bălgrădean, dar nu are cine să intre în poartă, să fim sinceri. Adică Teja a ţinut cont de ceea ce a zis patronul echipei”, a comentat Iulian Miu la TV Telekom Sport.

Fostul fundaș al Stelei e convins că încă un jucător va fi scos din echipă de Gigi Becali: „Acum nu o să-l vedem nici pe Florentin Matei la meciul următor, dacă s-a luat de el. Eu sunt sigur că nu va fi decât pe bancă şi nu cred că va juca nici măcar 5-10 minute”.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Stoica, reacție la o ironie adresată lui Dică: „Ca să moară de ciudă toți experții, ăia care n-au fost capabili să facă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
martinpen
martinpen  •  13 Februarie 2019, 11:05
Postat de vasglo pe 13 Februarie 2019, 08:50

Bate fcsb=steaua cu 3-0 si *** de gem intra in panica, cica atmosfera in vestiar nu este buna! Mai sunteti neamule?! :)

scorul a fost 3-0 dar rezultatul pe bune? Ca astia batuti de fcsb au facut egal cu CFR iar CFR i-a umilit pe fcsb...

victor33
victor33  •  13 Februarie 2019, 08:59

Asta e titlu gen “Sorana isi pariaza toata averea ca Halep nu mai castiga niciun GS”. Cand vi s-o face si voua scarba de voi?

sexilian
sexilian  •  13 Februarie 2019, 08:59

nu ne lasati fara ***..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează