FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // VIDEO Ionuț Vână, cel mai nou transfer la FCSB, e gata să debuteze la FCSB: „Sunt pregătit să arăt că-mi merit locul” + Alexandru Stan s-a pregătit separat

Ionuț Vână
Ionuț Vână

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2019 13:39

Ionuț Vână, cel mai recent transfer al celor de la FCSB, a vorbit azi la conferința de presă și a spus că este gata să debuteze în meciul cu Hermannstadt.

  • FCSB - Hermannstadt se joacă duminică, ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Mijlocașul central Ionuț Vână, 24 de ani, a vorbit despre diferențele dintre Viitorul și FCSB și a spus că este gata să debuteze.

 

 

„Sunt foarte bucuros că am ajuns.Vreau să demonstrez că îmi merit locul de titular. Sunt pregătit să joc. Am vorbit cu cei din staff și le-am zis făcut toate antrenamentele și am participat la tot cantonamentul cu Viitorul. Sunt pregătit să arăt că-mi merit locul”, a declarat Ionuț Vână la conferința de presă.

„Aici, toată lumea e cu ochii pe acest club. E cel mai mare din România. La Viitorul, suporterii nu erau așa fanatici. Mi-am dat seama că am venit la cel mai mare club. Toată lumea mi-a urat multă baftă. Condițiile de pregătire sunt asemănătoare Îmi place că avem aceasta bază cu multe camere și poți sta aici” Ionuț Vână

 

Alexandru Stan s-a pregătit separat

Fundașul stânga Alexandru Stan, operat la finalul lunii iunie la genunchi (Detalii AICI), s-a pregătit azi la baza de la Berceni. Stan s-a antrenat singur, separat de colegii săi, făcând doar alergări ușoare.

Vezi și:

VIDEO FCSB are o nouă țintă: Cristi Ganea! Bogdan Andone, detalii despre transferuri: „Trebuie să vină cât mai repede”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează