FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // VIDEO FCSB are o nouă țintă: Cristi Ganea! Bogdan Andone, detalii despre transferuri: „Trebuie să vină cât mai repede”

Cristi Ganea
Cristi Ganea

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2019 10:37

FCSB îl vrea pe Cristi Ganea, fundașul stânga de la Athletic Bilbao. Echipa roș-albastră o va înfrunta pe Hermannstadt, în prima etapă din sezonul 2019-2020.

  • FCSB - Hermannstadt se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport

La conferința de presă de dinaintea primului meci din Liga 1, Bogdan Andone, antrenorul FCSB, a vorbit despre transferuri și a spus că pe lista echipei sale se află și Cristi Ganea, 27 de ani, fundașul stânga al celor de la Athletic Bilbao.

„Am spus că avem nevoie de un fundaș stânga. În ideea noastră de joc, încercăm să avem superioritate pe benzi. E important ca fundașii laterali să vină cu centrări. Cei care pot veni sunt jucători valoroși. De Nooijer, Cristi Ganea și Florin Ștefan au valoare, sunt fotbaliști ofensivi. Sper să vină cât mai repede”, a declarat Bogdan Andone la conferința de presă.

Situația lui Cristi Ganea

Cristi Ganea a fost cumpărat de Bilbao în 2018, de la Viitorul, pentru un milion de euro. În ultimele 6 luni a jucat la Numancia, în Segunda Division, iar acum le-a transmis șefilor clubului basc că vrea să lupte pentru un loc de titular, nu să fie din nou împrumutat. (Detalii AICI) Clubul l-ar fi anunțat însă că își poate căuta echipă.

2 meciuriare Cristi Ganea la Bilbao

1.000.000 €este cota lui Ganea, potrivit transfermarkt.com

Bogdan Andone: „e IMPORTANT SĂ VINĂ CÂT MAI REPEDE”

„E foarte bine pentru noi că a venit Ionuț Vână și e foarte important să mai vină jucători. Avem nevoie de un lot numeros și valoros! Vom avea nevoie De dubluri pe posturi pentru a putea odihni jucătorii.

E important ca jucători să vină cât mai repede. Timpul nu ne permite, pentru că jucăm din trei în trei zile, să facem antrenamentele pe care le vrem”, a adăugat antrenorul FCSB.

Pe lista celor de la FCSB mai sunt Thierry Moutinho și Diogo Salomao. (Detalii AICI)

fcsb
FCSB - A1: Bogdan Andone (nou)

VENIRI

  • Răzvan Oaidă (FC Botoșani) - 21 de ani, mijlocaș
  • Claudiu Belu (Astra) - 25 de ani, fundaș
  • Darius Olaru* (Gaz Metan) - 21 de ani, mijlocaș
  • Daniel Benzar (împrumut încheiat, Dunărea Călărași) - 21 de ani, mijlocaș
  • Gabriel Simion (împrumut încheiat, Dunărea Călărași) - 21 de ani, mijlocaș
  • Ianis Stoica (împrumut încheiat, Dunărea Călărași) - 16 ani, mijlocaș
  • Toma Niga (împrumut încheiat, Hermannstadt) - 21 de ani, portar
  • Ovidiu Horșia (împrumut încheiat, Clinceni) - 18 ani, mijlocaș
  • Ionuț Vînă (Viitorul) - 24 de ani, mijlocaș

*va juca la Gaz Metan până în iarnă

Citește și:

Gigi Becali explică de ce nu l-a mai adus pe Aissa Laidouni: „Am început să râd și am închis!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  13 Iulie 2019, 16:45
Postat de lad1979 pe 13 Iulie 2019, 15:19

Cuvantul ”rebranduit” ce iti spune?

Cuvantul rebranduit imi spune ca Armata a instrainat in 1998 - prin Protocolul incheiat cu Paunescu - sectia de fotbal a Armatei, lotul de jucatori si locul de Liga 1. Apoi in 2014 , Armata s-a razgandit. Si a vrut totul inapoi. Dar nu a primit decat sigla si palmaresul, pentru ca sectia de fotbal nu avea cum sa o mai ia inapoi, continuitatea sectie a fost asigurata de Steaua lui Gigi. Asa ca Armata a re-infiintat sectia de fotbal, de la zero. O prostie daca ma intrebi, si se va dovedi asta, pentru ca pentru a putea sa acceada in Liga 2 si 1, vor trebui sa instraineze sectia de fotbal unui privat, pentru ca asa cere UEFA, si in consecinta si FRF. Pai acu' cine crezi ca o sa doreasca sa ia de la Armata ceva , pe modelul Gigi, cand TOATA lumea a vazut ce a patit Gigi ? NIMENI ! Iar daca sectia de fotbal va fi instrainata prin licitatie, ceea ce ar fi cel mai corect, 100% licitatia o castiga Gigi. E singurul care are milioanele de euro si isi si permite sa le dea :)

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 15:44

Campioana la ce oră joaca?

lad1979
lad1979  •  13 Iulie 2019, 15:19
Postat de gigi_becali_9 pe 13 Iulie 2019, 15:02

E simplu : FCSB = Steaua. Pe cand Clubul Sportiv al Armatei este nou infiintat, de aceea a inceput din Liga a 4a. Intelegi ?

Cuvantul ”rebranduit” ce iti spune?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează