FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Ivan, Alex Pașcanu și Bradley De Nooijer: „Să vedem ce oportunități vor apărea” » Ce zice de Ianis Hagi

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 12:22

Gigi Becali a vorbit despre transferurile pe care le va face. Pe lista celor de la FCSB se numără Bradley De Nooijer, Alex Pașcanu și Andrei Ivan. 

„O să vedem ce transferuri facem. Să vedem ce oportunități vor apărea. Normal că pot să-l transfer pe De Nooijer. Trebuie să vorbesc cu jucătorul, să văd dacă vrea să vină. Gică Hagi mi-a zis că ne vom înțelege fără nicio problemă.

Ilie Dumitrescu, atac fără menajamente la Bradley de Nooijer, jucătorul dorit de FCSB: „Mă mir că joacă! Are deficiențe mari”

Mie îmi place de Andrei Ivan. Am făcut o ofertă de 750.000 de euro celor de la Krasnodar. Sub nicio formă nu voi da 2 milioane de euro. Cei de la Krasnodar l-au informat pe impresar, dar eu nu am treabă cu impresarii. Eu vorbesc doar cu clubul.

Am vorbit și cu Alex Pașcanu. I-am făcut o ofertă și mi-a zis că discutăm. A rămas în coadă de pește. Vom vedea după Campionatul European sub 21 de ani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Am vorbit cu Alex Băluță. Mi-a zis că în viața lui nu se mai întoarce în România” Gigi Becali

  • Bradley de Nooijer, 21 de ani, fundaș stânga olandez. Mai are contract cu Viitorul până în iunie 2021 și e cotat la 1,3 milioane de euro
  • Alex Pașcanu, fundaș central, 20 de ani. Își termină contractul lui Leicester U23 în iunie
  • Andrei Ivan, atacant, 22 de ani. Aparține de Krasnodar, dar sezonul acesta a fost împrumutat la Rapid Viena, unde a marcat 3 goluri în 38 de meciuri. Cotat la 1,5 milioane de euro

Gigi Becali „îMI PLACE IANIS HAGI”

Gigi Becali a vorbit și despre Ianis Hagi, despre care a spus că și l-ar dori în continuare la FCSB, deși are oferte din alte campionate.

„Singurul decar care îmi place e Ianis Hagi. Îmi plac jucătorii tineri, cu care pot face bani, sute de milioane. Nu se știe dacă Ianis vine la FCSB. Am vorbit cu Gică și mi-a zis că are oferte multe și că Ianis va alege unde merge. I-am spus lui Hagi «Când ai o ofertă pentru un jucător, spune-mi. Eu îți dau 10.000 de euro în plus”

„Îmi pare rău că l-am ratat pe Tudor Băluță. Va ajunge jucător de 150-200 de milioane în următorii ani. Am vrut să-l iau, dar am vorbit cu cineva și mi-a zis că e lent. Da, e lent în mișcare, dar e rapid în gândire. Și e puternic” Gigi Becali

Citește și:  

Gigi Becali s-a înțeles cu Edi Iordănescu: „Lipsește doar semnătura!” » A stabilit termenii: „Îmi angajez slujitor! Te dau afară când vreau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
albalbastru72
albalbastru72  •  27 Mai 2019, 18:56
Postat de fara_pista pe 27 Mai 2019, 13:42

Așa e! Vrem știri cu minunatul domn Rotaru!!! Și, neapărat, dl. Marcel Popescu...

N-ai citit ce-am scris sau n-ai inteles...atita poti,atita duci...

adi67
adi67  •  27 Mai 2019, 17:47
Postat de magic4ever pe 27 Mai 2019, 13:23

Alta perla...Tudor Baluta o sa valoreze 150-200 de milioane ...Becali a pierdut notiunea banilor si nu poate sa faca diferenta dintre fotbalistii adevarati care evolueaza in Spania, Italia, Anglia sau Franta si fotbalistii din lumea a 5 a fotbalului din Romania...daca reuseste sa mai dea tunuri cum a dat cu Gardos, Stanciu sau Chiriches sa zica mersi, dar nu cred ca se vor mai plati sumele astea vreodata pentru fotbalisti care evolueaza in liga 1...

150-200 , daca-l imbraca in aur si diamante si-l vinde cu tot cu "ambalaj" . A iesit din graficul obisnuit , adica 100 pentru Man . Ii zapaceste si pe impresari . Si pe Mitica .

cornelconasu
cornelconasu  •  27 Mai 2019, 15:03

Cum, Băluță face numai 200 de milioane ??!!! .....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează