FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // OFICIAL Gigi Becali a găsit fundaș stânga! Ionuț Panțâru a semnat azi pe 3 ani

Ionuț Panțâru
Ionuț Panțâru

Articol de , , - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 08:55

Gigi Becali l-a adus pe fundașul stânga Ionuț Panțâru, 23 de ani. Eșecul cu Botoșani, 0-2, dar mai ales prestația catastrofală pe care FCSB a avut-o luni seară l-au determinat pe Gigi Becali să reia campania de achiziții.

Ionuț Panțâru a semnat pe 3 ani cu FCSB și s-a pozat pentru prima dată cu tricoul roș-albaștrilor. Acesta va avea un salariu de 12.000 de euro pe lună.

„De doi ani i-am promis lui Panțâru că îl duc la FCSB, dacă o să fie cel mai bun așa cum mi-a spus. A muncit foarte mult, a fost apreciat de toată lumea, iar acest transfer este un pas imens pentru el.

Trebuie să fie la fel de bun, chiar mai bun, să dea tot ce are mai bun din el și o să ajungă și mai sus. Din acest moment aripile lui vor crește enorm. Va pleca pe milioane de euro și pe un salariu pe măsură! Eu nu am greșit cu jucătorii propuși niciodată! Sunt mândra de ei!” Anamaria Prodan pentru GSP.

Pe postul de fundaș stânga, FCSB îi mai are pe Alexandru Stan și Marko Momcilovici, ambii accidentați, și Sorin Șerban. Pe acel post au mai jucat Lucian Filip, Mihai Bălașa și Diogo Salomao.

Fotbalistul celor de la Poli Iași e o țintă mai veche a lui Gigi Becali, care l-a remarcat încă de acum un an.

Panțâru, remarcat de regula U21

Panțâru a fost luat de Poli Iași în urmă cu 2 ani și jumătate. Evolua la Știința Miroslava, iar Poli avea nevoie de un fotbalist care să fie variantă pentru regula U21.

E născut în martie 1996, iar debutul în Liga 1 s-a produs în februarie 2017, într-un meci cu CFR Cluj, pierdut pe teren propriu de moldoveni cu 2-1. Primul gol l-a reușit chiar împotriva echipei care l-a cumpărat ieri.

În noiembrie 2017, Poli Iași a trecut de FCSB cu 1-0, grație unui gol spectaculos marcat de Panțâru, șut de la 20 de metri. 

400.000 €e cota la care e evaluat Panțâru pe transfermarkt

E într-o formă fantastică

Începutul de campionat l-a găsit pe Panțâru într-o dispoziție de joc excelentă. A bifat toate minutele din cele 3 etape și a evoluat de fiecare dată fundaș stânga. În toate jocurile a fost cel mai bun fotbalist al trupei antrenată de Mihai Teja.

Media calificativelor primite din partea Gazetei Sporturilor e de 7,33, ceea ce înseamnă randament fantastic, mai ales pentru o echipă fără pretenții, cum e gruparea din Copou. 

MECI // NOTA GSP

  • CFR - Poli Iași 1-1 // 7
  • Poli Iași - Astra 1-0 // 8
  • Poli Iași - Clinceni 2-0 //7

Debutează cu Astra!

Cum el a făcut întreaga pregătire de vară cu Poli Iași și a fost integralist în primele 3 etape din actualul campionat, foarte probabil va fi introdus să joace în tricoul roș-albastru încă din etapa următoare, în care FCSB va juca la Giurgiu, cu Astra.

Partida e luni seară. În plus, va putea fi adăugat și pe lista UEFA pentru a avea drept de joc în dubla din turul 3, unde adversară va fi una dintre Mlada Boleslav și Ordabasy. În tur, s-a terminat 1-1, returul e mâine în Kazahstan. 

3jucători au evoluat pe postul de fundaș stânga în meciul cu FC Botoșani: Salomao, în primul sfert de oră, Bălașa, între minutele 15 și 60, Filip, în ultima jumătate de oră

61 de meciuri și un gol are Panțâru în Liga 1, toate în tricoul celor de la Poli Iași

Citește și:

HAOS TOTAL: nu, nu este o glumă! Belu și Popescu nu știau pe ce posturi joacă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
adriann_
adriann_  •  31 Iulie 2019, 17:03
Postat de Ionut Costin Trandafir pe 31 Iulie 2019, 11:55

Este evident, s-a nascut in 2016, dar a fost alaptat de Ana Maria Prodan si a crescut ca Fat Frumos, intr-o zi ca altii intr-un an!

L-a alaptat cu silicon premium :)))

ionut.07
ionut.07  •  31 Iulie 2019, 14:21

Pantaru e de nivelul lui Andrei Sin, de la Dinamo. Anul acesta, din cate se pare, cele mai complete loturi le au cei de la CFR, Viitorul si CSU. Si intre cele 3 se va disputa si lupta la titlu.

jaleimensa
jaleimensa  •  31 Iulie 2019, 14:05

L-au luat ca sa se simta ca la Poarta Alba. Baietii cu baietii :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează