FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB îl "fură" pe Nemec » De ce steliștii riscă sancțiuni + motivul neștiut pentru care transferul se poate face în iarnă

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2017 00:00

Dinamoviştii i-au propus mărirea salariului lui Nemec, dar oferta nu se compară cu cea făcută de Gigi Becali.

Rivalitatea din Derby de România se duce și în afara gazonului. Cel mai recent episod pare să fie tras la xerox după "cazul Gnohere". Conform unor apropiați ai lui Adam Nemec, FCSB l-a contactat pe vârful dinamovist pentru a-l "fura". Și asta fără acordul oficialilor dinamoviști, lucru sancționabil de regulament având în vedere că internaționalul slovac intră în ultimele șase luni de contract de-abia în iarnă.

Roș-albaștrii riscă sancțiuni în cazul în care "câinii" reclamă discuțiile. Oferta salarială a lui Gigi Becali a fost de 200.000 de euro pe an, plus o sumă considerabilă la semnătură. Adam a evitat momentan să dea un răspuns ferm.

Ia bani la transfer

Conform surselor din anturajul conducerii dinamoviste, Ionuț Negoiță i-ar fi propus prelungirea contractului cu încă un an pe un salariu de 14.000 de euro: "Chiar dacă nu ești în cea mai bună formă și nu ai mai dat goluri ca anul trecut, noi avem încredere în tine și vrem să îți arătăm că te apreciem".

Nemec le-a transmis conducătorilor dinamoviști că se va gândi și va da un răspuns final după ce se întoarce de la echipa națională, la mijlocul acestei săptămâni.

Aceleași surse susțin însă că dinamoviștii sunt destul de resemnați în ceea ce privește pierderea în iarnă a lui Nemec, astfel că așteaptă un semn oficial din partea steliștilor pentru a negocia o sumă de transfer și au început deja căutările pentru un nou atacant, roș-albii nefiind mulțumiți de variantele Bokila și Rivaldinho. Altfel, se poate repeta episodul Gnohere, când "Bizonul" a fost trecut pe linie moartă și trimis la echipa a doua a clubului, în liga a treia.

Interesant este că Nemec are stipulat în contract ca în cazul vânzării sale să primească un procent din suma de transfer, deci interesul lui ar fi să plece la FCSB în această iarnă, să încaseze bani din transfer, bani la semnătură de la Becali și un salariu mai mare decât de la Dinamo

2 goluri în 12 meciuri a marcat Nemec în acest sezon de Liga 1

Mutu a fost la Palat!
Primul contact cu FCSB pentru transferul lui Adam Nemec a fost în vară, când directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a fost la Gigi Becali la Palat pentru a negocia termenii mutării. Latifundiarul a oferit atunci un milion de euro în schimbul slovacului, dar Dinamo a stat fermă pe poziții și a cerut cu 500.000 de euro mai mult, lucru neagreat de Gigi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
109097349745292
Cici Demedici  •  10 Octombrie 2017, 12:21

este clar ca un mercenar ca nemec va pleca. stie ca nu mai are prea mult de tras in fotbal si doreste sa isi rotunjeasca veniturile. absolut nimic de spus mai mult ca este un virf bun. dar si campionatul este de ***. virf poti fi multi insa ei nu pot iesi in evidenta daca restul echipei nu merge. sincer nu am fost impresionat de nemec la inceput. nu imi este pe plac prea mult pentru ca in mintile multora virful de marca este altcumva. ma rog. ideea este alta. bun sau ne fiind bun dinamo daca nu stringe rindurile se va alege praful. sint convins ca multi vor dori sa plece pentru ca treaba nu mai functioneaza. dinamo ar trebui sa caute tineri cit mai multi. ei nu stiu inca de bani si vor sa joace sa convinga apoi mai si asculta. la pomuul laudat cu sacul nu trebuie mers. este o perioada grea si care a inceput de la plecarea lui rednic. andone a incercat ceva dar fara bani nu prea multe. a pierdut vestiarul si se dorea indepartarea lui. este destul de ruginit ca sa mai poata face ceva ca antrenor. contra a fost ca o ploaie de primavara si nimic mai mult. a piedur jucatori multi si faptul ca nu a putut rupe gura spaniei in meciurile cu bilbao l-a facut sa cada. apoi scandalurile din club si faptul ca nu i se aduceau jucatori a fost un alt moiv de delasare. ma rog a plecat si sa ii fie pe constiinta jucatorii care au plecat sau au fost dati afara. a fost o nemernicie. miriuta are o viata grea si nu stiu ce va reusi. poate vor mai veni jucatori si totul va fi bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  10 Octombrie 2017, 10:16

voi de ce il tineti ba ***? fara rezultate nu realizati nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Octombrie 2017, 16:43

Nemec mai bine ar fi atent ca astia care se transfera la steaua fac subit pubalgie si au dureri de spate si nu mai joaca nimic.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează