FOTBAL  »  Superliga  »  BACKA TOPOLA - FCSB

FCSB. Gigi Becali primește o veste bună! E la un pas să scape de jucătorul pe care nu-l mai vrea la FCSB

Gigi Becali îl preferă pe Sergiu Buș în locul lui Adrian Petre
Gigi Becali îl preferă pe Sergiu Buș în locul lui Adrian Petre

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 07:01 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 08:22

În plină criză de coronavirus, FCSB și Gigi Becali ar putea primi și o veste bună: Adrian Petre (22 de ani) poate pleca de la club.

Trecut pe linie moartă de Gigi Becali, Adrian Petre nu mai intră în planurile antrenorului Toni Petrea. Ultima lui apariție într-un joc oficial datează din 25 iulie, dar cu toate acestea nu duce lipsă de oferte, anunță sport.ro. Astfel. vârful poate ajunge în Italia în zilele viitoare, fiind dorit de o echipă din Serie B.

Gigi Becali vrea 300.000 de euro pe Adrian Petre

Adus pentru 500.000 de euro în ianuarie 2020, Adrian Petre poate pleca acum pe o sumă mai mică. Gigi Becali cere doar 300.000 de euro pentru acesta, iar clubul din Serie B este dispus să plătească suma.  Și atacantul este dispus să plece, anunțându-și deja impresarul să-i caute un club. Până acum, principalul impediment în privința găsirii unui alt club a fost salariul foarte mare pe care Petre îl are la FCSB, aproape 200.000 de euro pe an!

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie
  • a venit din Danemarca
  • a jucat 12 meciuri
  • de 9 ori a fost titular, dar niciodată integralist
  • în 7 partide a bifat câte 45 de minute
  • a marcat două goluri: unul în campionat, unul în Cupa României

În pericol dacă nu pleacă

Adrian Petre (22 de ani) are cariera în pericol dacă nu reușește să plece de la FCSB. Atacantul a fost cel mai slab din lot în antrenamentele pe care Petrea și Neubert le-au condus în perioada aceasta de întrerupere a campionatului cauzată de partidele internaționale. (Detalii AICI)

În plus, din cauza faptului că nu joacă la FCSB, Petre a pierdut și naționala de tineret, nefiind convocat de Adrian Mutu pentru meciurile României U21 cu Finlanda și Malta.

„Ce treabă are patronul?"

Antrenorul Toni Petrea s-a enervat după meci, când a fost întrebat dacă l-a lăsat pe bancă pe Adrian Petre la meciul cu FC Voluntari, 1-2, fiindcă așa a dictat Becali:

„Ce treabă are patronul? A fost decizia noastră, nu a lui! Facem atâta caz pentru un jucător, când noi avem 25 de fotbaliști în lot! Ce vor spune ceilalți jucători? Petre să aibă un randament foarte bun și să ne oblige el să fie pe teren în continuare!".

VIDEO Dumitru Dragomir propune un jucător de la FC Voluntari la națională: „E peste tot ce are FCSB”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB primește o mână de ajutor înaintea duelului cu Backa Topola: sârbii, analizați atent de fostul adversar

Mirel Rădoi, alarmat de cazurile de Covid-19 de la FCSB: „E un moment de răscruce”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
guess.why
guess.why  •  17 Septembrie 2020, 08:25

Ala din poza nu e bus? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează