FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu, încântat de Bogdan Vintilă: „Lucrurile vor merge bine pentru el” » Prevede o schimbare de sistem: „Un lucru e cert”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 10:25

Ilie Dumitrescu a analizat perioada recentă de la FCSB, după instalarea lui Bogdan Argeș Vintilă, și l-a lăudat pe tehnicianul roș-albaștrilor. 

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

„Lucrurile vor merge foarte bine pentru Vintilă. De ce spun asta? Pentru că a trecut peste o perioadă complicată. A luat 7 puncte  din trei meciuri foarte grele. După aceste meciuri, cei de la FCSB puteau să nu mai conteze nici măcar în lupta pentru play-off . 

Am văzut lucruri pozitive în joc! Cu Craiova și mai apoi cu CFR, două meciuri puternice, echipa n-a primit gol. Vintilă a avut un program extrem de complicat” , a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Cred că schimbă sistemul de joc” 

Fostul interenațional crede că tehnicianul celor de la FCSB va schimba sistemul de joc în perioada următoare. 

„Un lucru este cert: încet-încet, se va cristaliza un nucleu important de jucători pentru că o să apară Man în formula de start. O să fie competiție pe posturi, la atacanți. Apoi, să vedem și poziția lui Florin Tănase. Totul depinde de sistemul în care va juca Vintilă. 

Să vedem dacă va merge pe 4-3-3. Dar, în momentul de față, după accidentarea lui Pintilii, s-ar putea să joace un 4-2-3-1, cu Ovidiu Popescu și Oaidă la închidere. O să-l vedem pe Tănase în spatele vârfului, pe Florinel Coman în stânga și Tsoumou punct fix. Man are nevoie să intre în ritm, cred că va juca câte 45 de minute. Mai e și Adi Popa acolo. O să apară și Manea! 

Echipa o să arate foarte bine. Manea mi-a plăcut foarte mult chiar dacă a lipsit o lungă perioadă. Apoi, Planic și Cristea au crescut de la meci la meci. Va fi competiție și la fundașii laterali dreapta. Panțîru va fi punct fix pe stânga”, a mai spus Dumitrescu.

Cum ar arăta FCSB în viziunea lui Dumitrescu: Bălgrădean - Manea, I.Cristea, Planic, Panțîru - Ov.Popescu, Oaidă - Ad. Popa (Man), Tănase, Coman - Tsomou

Citește și:

Scandal la FCSB! A fugit de la echipă: „A dispărut efectiv! Nu a venit la antrenamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează