FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandal la FCSB! Narcis Răducan îl acuză pe Lukasz Gikiewicz că a fugit de la echipă: „A dispărut efectiv! Nu a venit la antrenamente”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 09:49

Exclus de Bogdan Vintilă din planurile sale de la FCSB, atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, 31 de ani, este acuzat de conducerea roș-albaștrilor că nu vine la antrenamente. 

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a dat detalii despre situația vârfului și a spus că se poate ajunge la rezilierea contractului. 

„Problema e la el! Nu a corespuns din punct de vedere fotbalistic. Ne-am îndeplinit toate condițiile contractuale. Avem documente că a primit o mașină. Nu ne-am aliniat la salonul auto de la Geneva, dar când eram tânăr îmi doream mașina lui. 

Antrenorul a decis să nu se antreneze cu primii 24 de jucători. Problema e că a dispărut efectiv! Are un program săptămânal la care nu a mai participat. În mod gradat, se poate ajunge la rezilierea contractului!”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport. 

„Nu, nu a apărut. Nu  e problema mea. E  un jucător  care nu intră în lot pentru următoarele jocuri. Nu eu l-am căutat, nu e treaba mea”
Bogdan VIntilă, antrenor FCSB

10.000 de eurocâștigă lunar Gikiewicz la FCSB

Forțat de șefi să rezilieze contractul

Scandal la FCSB! Narcis Răducan îl acuză pe Lukasz Gikiewicz că a fugit de la echipă: „A dispărut efectiv! Nu a venit la antrenamente”

Gazeta Sporturilor a scris la începutul lunii septembrie despre cum este forțat Gikiewicz să plece de la FCSB. 

Mai întâi, acesta a fost a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipei. Ulterior, conducerea i-a luat mașina de serviciu, o Kia, și a primit un Matiz vechi. Mai mult, fotbalistul a fost anunțat că trebuie să părăsească încăperea pe care o ocupa în cantonamentul din Berceni. 

„Nu mai face parte din lotul cu care eu lucrez. Motivul este strict valoric”
 Bogdan Vintilă, înainte de Craiova - FCSB 0-1 

3 anisunt de când Gikiewicz nu a înscris vreun gol. În august 2016 a marcat în campionatul Thailandei, în care evolua pentru formația Tero Sasana

3 meciuriare Gikiewicz la FCSB, ultimul pe 18 august, FCSB - Poli Iași 1-2

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește și:

EXCLUSIV INCREDIBIL! Ăsta este secretul lui Bogdan Vintilă! Cum l-a blocat pe Becali pentru ca FCSB să își revină în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Septembrie 2019, 12:09

Care este "scandalul"? Jucatorul a plecat sa-si caute o echipa pentru ca FCSB s-a dispensat de serviciile lui! Cat privesc aceste titluri bombastice de tip: "soc", "lovitura", "scandal", etc - sunt menite de a atrage cititorii dar in acelasi timp discrediteaza pe cei care le folosesc!

1783592008596222
Marcel Bodea  •  28 Septembrie 2019, 12:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Septembrie 2019, 11:50

Răducane, când erai tânăr te duceai în R2 cu Ford-ul roșu primit cadou de la Sechelariu, nu mai vorbi prostii! Nu ți-e rușine?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close