FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu dezvăluie marea dilemă a lui Gigi Becali: „Mi-a dat un mesaj să mă întrebe”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 09:32 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 09:44

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (52 de ani) a dezvăluit ce mesaj a primit din partea lui Gigi Becali (62), cu privire la posibilitatea ca FCSB să achiziționeze un atacant în această perioadă de mercato.

FCSB nu mai dispune de niciun atacant central de meserie în lot după ce Sergiu Buș a luat calea Coreei de Sud. Ilie Dumitrescu, în prezent analist TV, insistă că „roș-albaștrii” au nevoie de un atacant central, dar Gigi Becali are un mare semn de întrebare: cine ar ieși din formula de start pentru a-i face loc unui atacant?

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „Trebuie să sacrifici”

„FCSB mai are nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali, chiar dacă mi-a dat un mesaj pe Facebook (n.r. - Gigi Becali) să mă întrebe: «Pe cine scot dacă iau un număr 9?»

Oare la Zidane era vreo problemă să-l lase pe Isco pe bancă și să joace cu Benzema? Hai să ne uităm la Bayern Munchen, unde ai Coman, Sane, Muller, Gnabry, dar Lewandowski joacă! Trebuie să sacrifici, corect. Vor veni meciuri importante, când o să ai nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Dilema finanțatorului de la FCSB este împărtășită și de managerul general Mihai Stoica. Întrebat de fani când va transfera FCSB un atacant de careu, MM Stoica a răspuns scurt, pe Facebook: „Pentru cei care cer insistent un nr 9, tăiați 2 din următorii 6 : Olaru, Moruțan, Man, Tănase, Coman, Tavi Popescu (să-i facem loc băiatului)”. 

500.000 euroanual va primi Sergiu Buș în Coreea de Sud, la Seongnam. La FCSB încasa 150.000 euro

VIDEO. Sergiu Buș, declarații după plecarea de la FCSB: „Se descurcă și fără mine. Pot să câștige și așa”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali l-a convins! FCSB va scăpa de problema vârfului: „Am vorbit, mi-a zis că mă vrea. M-aș simți bine ca 9 fals”

Gigi Becali a luat o decizie incredibilă » Unde urmează să se mute: „Nu ştie nimeni unde e. Trebuie să mergi o oră pe jos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
5484770048207560
Claudiu Augustin Stefan  •  23 Ianuarie 2021, 17:11

Dumitrescu are dreptate chiar daca nu antreneaza nici o echipa. E vizibila lipsa unui atacant de careu. Se vede in jocul lor ca plimba mingea in afara dar in careu e mai dificil pentru cei din lotul actual. Exista posibilitatea rotatiilor intre Coman-Popescu,Morutan-Man,Tanase-Morutan-Popescu...Mai vin accidentari,meciuri multe. Apararea sufera deasemeni de lipsa unui leader.Chiriches era bun acolo..

florar
florar  •  23 Ianuarie 2021, 10:47

Dumitrescu la cat de sfatos este nu stiu de ce nu-si ia echipa unde sa-si aplica sfaturile...Nu de alta dar sa nu piarda oferta de la Dinamo...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează