FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam nu iartă! Ce au spus despre fuga lui Cristi Manea la CFR Cluj

Cristi Manea a devenit titular la CFR Cluj // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristi Manea a devenit titular la CFR Cluj // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 09:06

Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, l-au taxat pe fundașul dreapta Cristi Manea (22 de ani). 

  • Context: Împrumutat în vară la FCSB, Manea a forțat rezilierea contractului după 6 luni și a plecat la rivala CFR Cluj, declarând că „Nu a fost decizia mea să merg la FCSB. Clubul de care aparţin a acceptat o ofertă din partea FCSB şi eu nu am avut de ales, de aceea am ajuns acolo. Aici la CFR mă simt foarte bine”

Ilie Dumitrescu a comentat situația lui Manea și i-a amintit de declarația dată când era la FCSB: „El a spus «Singurul club care m-a dorit a fost FCSB şi am venit aici să fac performanţă. Este alegerea mea! Eu nu fac precum alții, nu mă iau după unul sau după altul». Până şi Mourinho a întors-o când a spus că niciodată nu merge la Spurs ca antrenor, când era la Chelsea. Şi acum e acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu. 

Helmuth Duckadam: „Dacă avea ofertă de la CFR mergea acolo” 

Și președintele de imagine al FCSB a comentat declarațiile lui Manea și l-a ironizat pe acesta. „N-am ştiut până acum că FCSB l-a ținut prizonier pe Manea, cu toate că nu avem pază acolo (n.r. la baza de la Berceni), cu toate că au mai intrat şi suporterii. Nu cred că era prizonier! Cred că era una dintre puţinele oferte a fost de la FCSB. Dacă nu chiar singura. Dacă avea ofertă de la CFR, mergea la CFR din prima. 

Deci cei de care aparține au vrut să scape de el, să îl împrumute, şi probabil că FCSB în acea perioadă era interesată şi a făcut această ofertă... Cred că ambelor părţi le pare rău acum, nouă pentru că am dat atâţia bani, şi lui că nu a jucat”, a declarat oficialul. 

4 meciuria jucat Manea la FCSB. În total, 337 de minute Match preview Hermannstadt - FCSB

CITEȘTE ȘI:

Se vede „mâna” lui Bogdan Vintilă! FCSB suferă după primul cantonament făcut sub comanda lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
icostin66
icostin66  •  04 Martie 2020, 15:45

Ca sa vezi cum doi ***, aici ma refer evident la Dumitrescu si la Helllllllmuth (oare cand se satura de rozeta maro a ciobanului?!...) vor sa ne invete limba romana...:)... Cu ce a gresit Manea?! ''Singurul club care m-a dorit...'' a fost...etc... In mod absolut normal si logic, cei care-l detin pe Manea au avut anumite CONDITII atunci cand a fost propus. Iar SINGURUL club care a acceptat acele conditii a fost fcfcsb... Ce naiba, acum chiar ne invata niste nulitati intelectuale semantica limbii romane?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2020, 15:01
Postat de itu52 pe 04 Martie 2020, 12:04

Manea la FCSB a fost ca nuca-n perete, e cam nedus la „biserică”. A simțit omul lipsa biciului și a expresiilor dure și l-a prins dorul de bursuc. Seamănă mult cu Enache(Jenache) atât la joc cât mai ales la comportament. Să vedem, e încă tânăr. Apără Dukadam, onoarea FCSB_lelei dar de acolo Manea a fugit ca dracu de tămâie.

Manea a simtit la FCSB ca la FCSB doar Becali face echipa si nu are un antrenor cu personalitate care sa faca echipa si sa introduca in teren cei mai buni fotbalisti(pentru ca Becali s-a razgandit si nu vroia sa mai plateasca 1-2 milioane de euro pentru Manea)...Manea a jucat foarte bine la Viitorul,CFR si la campionatul european...de ce oare doar la FCSB unde este o marioneta in loc de antrenor nu a jucat bine?

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2020, 14:58

CFR cu siguranta il vroia pe Manea,dar clubul de care apartine Manea vroia sa il imprumute cu optiune de cumparare si cum CFR nu isi permitea sa plateasca pentru Manea 1-2 milioane de euro nu avea rost sa faca oferta....dupa ce Manea nu a jucat la FCSB cei de la Apol. Limassol au luat decizia sa il imprumute si fara optiune de cumparare la CFR doar sa aiba meciuri in picioare cu gandul ca poate il cumpara alt club in vara...foarte simplu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează