FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Haos total la FCSB: antrenamente fără antrenor! Vintilă a pierdut orice urmă de autoritate asupra jucătorilor

Articol de , - Publicat miercuri, 04 martie 2020 00:57

FCSB leagă meciurile fără victorie în Liga 1, îndepărtându-se de câștigarea titlului, iar traseul mediocru din ultima lună își găsește explicațiile în relația dintre antrenor și jucători, care în momentul de față nu mai există. 

Bogdan Vintilă nu se mai poate impune în fața elevilor săi la ședințele de antrenament, unde se petrec lucruri halucinante pentru un club care are pretenții să termine pe primul loc și să meargă în preliminariile Champions League.

Autoritatea lui Vintilă e zero în acest moment, iar la antrenamente atitudinea jucătorilor lasă de dorit. Intervențiile antrenorului nu mai sunt luate în seamă, iar unii dintre fotbaliști nici nu se mai pregătesc la capacitate maximă. 

Gigi Becali s-a prins: „Jucătorii parcă nu sunt antrenați!”

Lipsa lor de implicare s-a văzut și în meciurile oficiale, la care impresia a fost că echipa nu mai are aceeași energie și capacitate de efort pe care le deținea în finalul lui 2019.

Inclusiv Gigi Becali a acuzat modul în care au arătat jucătorii săi în meciurile din 2020 și a oferit exemplul CFR. "Mihai Stoica mi-a spus că Dan Petrescu e tiran cu jucătorii, îi pregătește ca la război, dar la fotbal așa trebuie să faci. La noi parcă nici jucătorii nu sunt pregătiți, nu sunt antrenați", a declarat Gigi Becali.

Tot de la lipsa de implicare la antrenamente ar fi plecat și atitudinea dură a lui Gigi Becali la adresa lui Florinel Coman. 

Patronului i s-a transmis că jucătorul pe care a achitat 3 milioane de euro nu mai este același jucător ca în toamna lui 2019 și sunt zile în care la ședințele conduse de Bogdan Vintilă nu se pregătește la sută la sută din capacitate.

Vintilă acceptă orice

Spre deosebire de predecesorii săi, Bogdan Andone, Dică și Teja, care se arătau deranjați de imixtiunea totală a lui Gigi Becali și încercau să o mai diminueze prin diverse metode, Bogdan Vintilă acceptă orice în relația cu angajatorul său, lucru pe care i l-a transmis și patronului. 

Mai mult, Vintilă i-ar fi anunțat pe cei de la echipă că niciodată nu-și va da el demisia de la FCSB, indiferent ce se va întîmpla din perspectiva relației cu Becali sau a rezultatelor sportive pe care le va obține cu echipa. Aceste lucruri au ajuns și la urechile jucătorilor, iar din acel moment mulți dintre ei și-ar fi schimbat atitudinea față de Vintilă.

"Nu știu ce e cu noi, nu ne regăsim deloc, nu știu din ce cauză. Înainte de vacanță eram o echipă, acum suntem cu totul și cu totul alta. Nu înțeleg, noi suntem aceiași, dar jocul nu se leagă deloc"
Dennis Man, atacant FCSB

Palmaresul FCSB în 2020
6 meciuri
1 victorie
3 remize
2 înfrângeri
33%procentajul de puncte câștigate
6-7 golaveraj

5 antrenoriau cucerit titlul cu FCSB: Zenga, Protasov/Olăroiu, Reghecampf și Gâlcă

4 tehnicieniau fost pe bancă la FCSB în precedenții 4 ani, în care s-a ratat titlul: Rădoi, Reghecampf, Dică și Teja

Se vede „mâna” lui Bogdan Vintilă! FCSB suferă după primul cantonament făcut sub comanda lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  04 Martie 2020, 14:49

Ar fi fost culmea să nu se întâmple ceea ce se întâmplă acum... Butonul se activase pentru bomba cu explozie întârziată... ! Plecarea de la echipă a jucătorilor cu mare personalitate este iminentă asta numai dacă Gigi nu își revine înainte de explozia finală care va compromite clubul definitiv ! FCSB riscă să dispară...! Poți fi antrenor foarte bun, dacă nu ești pe picioarele tale și ești derutat în meseria ta de comenzile pe care trebuie să le execuți fără crâcnire, duce invariabil la faliment, întru-cât nu poți urma calea profesională: pregătire, antrenament, joc și invers... !

synystergates
synystergates  •  04 Martie 2020, 14:39
Postat de albalbastru72 pe 04 Martie 2020, 13:19

Domnul Vintila e un antrenor foarte bun,foarte competent,nu trebuie schimbatstie sa motiveze jucatorii si sa pregateasca meciurile,e un mare antrenor,inca o data nu trebuie schimbat.

5 sezoane sa-l mai tina nea Jiji :))

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Martie 2020, 14:03

sat fara caini....chipurile,profesionalism la sc fc fcsb sa....da , de unde? amatorism la cote extrem de ridicate....in frunte cu cel care iubeste re-introarcerile.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează