FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, lăsat mască de anunțul făcut de Mihai Stoica: „Serios? Dacă s-a ajuns aici...”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 09:32 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 10:16

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost jucător al Stelei, a reacționat după ce Mihai Stoica (55) a anunțat plecarea lui Adi Petre (22) de la FCSB.

În cadrul unei conferințe de presă susținută ieri, Mihai Stoica, din noua sa funcție, de manager general, a anunțat plecarea lui Adi Petre de la FCSB. Pentru început, atacantul îi va părăsi pe roș-albaștri sub formă de împrumut, iar Ilie Dumitrescu e dezamăgit de situația în care a ajuns atacantul naționalei de tineret:

„Serios? E o veste proastă, nu e o veste bună. Spun asta pentru că el a vrut să facă performanță la FCSB, așa bănuiesc. Dar dacă s-a ajuns în zona asta... cred că e cea mai bună variantă pentru ambele părți ca despărțirea să vină acum”, a spus Dumitrescu, în prezent analist sportiv, conform digisport.ro.

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie
  • a venit din Danemarca
  • a jucat 15 meciuri
  • a marcat trei goluri

VIDEO. Mihai Stoica: „Gigi Becali a mărit contractele unor jucători” + Pe cine a achiziționat FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica a anunțat întăriri la FCSB: „Vom aduce doi fotbaliști. Vă divulg numele”

Jucăm X solist la FCSB - Dinamo? Cifrele de monitorizare arată că cele două echipe sunt la același nivel la aproape toate capitolele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
satyricon
satyricon  •  02 Octombrie 2020, 15:32
Postat de babacloanta pe 02 Octombrie 2020, 12:50

si-a batut joc de copil cum si-a batut joc de 80% din cei trevcuti la echipa care au jucat pe stadion lanaga cimitire si acum au baza tot lanaga cimitire o(oare ii motiveaza)?fotbalistii care senmneaza cu astia ISI MERITA SOARTA..petre sa semneze cu Dnamo aca vrea sa se antreneze profesionist intr-un cadru si lot profesionist si SIGUR va fi alt Petre f bun.

Sa ne aducem aminte de zecile de jucatori de care si-a batut joc mimao (DoarDinmilăBucuresti)? Cati jucatori au fost adusi si alungati in era Redmic, Bratu etc.?

manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 Octombrie 2020, 13:55
Postat de the.fixer pe 02 Octombrie 2020, 13:32

Esti un jucator de fotbal talentat, cu Viitorul in fata? Ai sub 23 de ani? Daca vrei sa ai cariera terminata, vino la FC FCSB in maxim 6 luni de zile esti facut praf!

Adevarul ca e super atacant,are nevoie de 23 de ocazii ca sa dea un gol! Cred ca nici la primele 4 din liga 2 nu face fata!Nu cred ca o sa mai auzim de el!La nationala banuiesc ca a fost chemat doar pentru ca nu evolua in Romania.

the.fixer
the.fixer  •  02 Octombrie 2020, 13:32

Esti un jucator de fotbal talentat, cu Viitorul in fata? Ai sub 23 de ani? Daca vrei sa ai cariera terminata, vino la FC FCSB in maxim 6 luni de zile esti facut praf!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează