FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I-a antrenat pe Cordea și Miculescu și-l contrazice pe Becali: „Varză și praf? Nu!”

David Miculescu, în albastru, în CFR Cluj - FCSB
David Miculescu, în albastru, în CFR Cluj - FCSB

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 17:22 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:36

Ilie Poenaru (46 de ani), ultima dată antrenor la UTA, spune despre Andrei Cordea și David Miculescu, cei doi jucători care au intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, că sunt jucători de moral.

Duminică seara, la 1-1 cu CFR Cluj, cei doi jucători care au jucat pe poziția de extremă dreapta la FCSB l-au dezamăgit pe patronul Gigi Becali.

„Suntem praf pe partea dreapta. Acum avem doi, David Miculescu și Cordea, dar nu facem unul bun din el. Îl bagi pe unul o repriză, pe altul o repriză. Și ăla varză, și ăla praf”, a spus latifundiarul astăzi. Miculescu a fost titular și a jucat în prima repriză, Cordea i-a luat locul la pauză.

„Nu am acceptul lui Becali, dar o dau pe piață” » Dragomir dezvăluie două afaceri extraordinare: „Eu și Florin Tănase am luat! Băi, 15 milioane fără să ridice un pai!”
AFACERE
„Nu am acceptul lui Becali, dar o dau pe piață” » Dragomir dezvăluie două afaceri extraordinare: „Eu și Florin Tănase am luat! Băi, 15 milioane fără să ridice un pai!”

Ilie Poenaru, despre David Miculescu și Andrei Cordea: „Trebuie să le ridici moralul”

Ilie Poenaru i-a antrenat pe amândoi, pe Cordea la Academica Clinceni și pe Miculescu la UTA, și spune că aceștia sunt jucători de moral.

„Nu sunt de acord (n.r. - cu Gigi Becali), pentru că sunt doi jucători foarte buni. Cordea făcea diferența acum 3 săptămâni, o lună, când juca foarte bine.

Sunt momente și momente, și ei trec prin anumite situații, au fluctuații de formă. Sunt jucători cu care trebuie să stai de vorbă, să le ridici moralul. Sunt jucători de moral, îi cunosc foarte bine, i-am antrenat.

Trebuie să le dai încredere, chiar dacă forma lor nu este așa cum ar trebui. Dacă vrei să-i câștigi și să ai tot lotul la dispoziție, trebuie să-i aduci pe toți la un numitor comun”, a opinat Poenaru la „Liga DigiSport”.

Andrei Cordea n-a mai înscris de pe 29 ianuarie, de la un 2-3 cu Farul. A început sezonul foarte bine, dar în ultimele 5 luni are un singur gol!

David Miculescu, cumpărat cu bani mulți de la UTA, 1,7 milioane de euro, a marcat doar două goluri în tricoul FCSB-ului, într-un total de 40 de apariții.

VIDEO: ce a spus Gigi Becali despre Miculescu și Cordea

Mai multe știri despre FCSB:

Faza din CFR Cluj - FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali: „Asta îmi dă de gândit”

FCSB adoptă modelul Gică Hagi înainte de meciul cu Farul: „Mă duc la echipă” + „Dacă nu bați, ce să cauți la titlu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Banila13
Banila13  •  11 Aprilie 2023, 04:11

Poenarule , pe unde ai fost ai lăsat prăpăd și neputință .Dacă ne convingi că și Miculescu este fotbalist atunci amintește-ne de un dribling reușit in 40 de meciuri.Singurul fotbalist care nu știe dribla ,centra sau marca

johny2003
johny2003  •  10 Aprilie 2023, 21:04

Se vede mina lui cicel! Cind Cordea juca bine, l-a scos! L-a bagat pe sorescu, miculescu... Normal ca si-a pierdut moralu omu! L-a terminat si pe asta! Urmeaza Edjouma care face cit Juma de echipa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează