FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

FCSB. EXCLUSIV Ilie Stan, amintiri din perioada în care a lucrat cu Gigi Becali: „Băi Iliuță, hai să facem ceva să trecem peste ele”

Ilie Stan a lucrat cu Gigi Becali în sezonul 2011-2012
Ilie Stan a lucrat cu Gigi Becali în sezonul 2011-2012

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 11:00 / Actualizat sambata, 29 august 2020 16:39

Ilie Stan (52 de ani), fost antrenor la FCSB, în prezent pe banca divizionarei secunde SCM Gloria Buzău, a fost invitat vineri la GSP Live, unde a dezbătut subiectele de actualitate din fotbalul românesc. 

Tehnicianul poreclit „Iliesta” în perioada în care o antrena pe FCSB a făcut o comparație între nivelul actual al fotbalului românesc și cel existent în urmă cu 9 ani, când i-a pregătit pe roș-albaștri timp de 6 luni. Ilie Stan a dezvăluit și dialogul pe care l-a purtat cu Becali în momentul în care a fost instalat:

„Nivelul e mai scăzut. Îmi aduc aminte ce îmi spunea Gigi când am luat eu echipa: «Băi Iliuță, sunt cinci echipe cu care mă bat la campionat, hai să facem ceva să trecem peste ele»! La Steaua trebuie să te bați pentru primul loc, nu pentru locul 10.

Era CFR, era Dinamo, era Vaslui, era Rapid. Am reușit să ne batem la titlu cu CFR și am terminat pe locul 2. Și ce antrenori erau: Răzvan Lucescu la Rapid, Ciobotariu la Dinamo. Erau echipe mult mai puternice, cu jucători mult mai valoroși”, a declarat Ilie Stan, la GSP Live. 

Ilie Stan a antrenat FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, conducând echipa în 22 de partide. În acel sezon, a calificat formația roș-albastră în primăvara Europa League. Printre cele mai importante victorii ale sale se numără un 3-1 cu rivala Dinamo și un succes european electrizant, 4-2 cu Maccabi Haifa.

Citește și alte știri de actualitate: 

CRAIOVA. EXCLUSIV Curg reacțiile după eliminarea rușinoasă din Europa League: „A fost o umilință!” + Ivan, luat la țintă

EXCLUSIV VIDEO Cine oprește hegemonia lui CFR Cluj? Un fost antrenor de la FCSB nu are dubii: „Dacă mai rămâne Dan Petrescu 3 ani aici, de 3 ori va câștiga campionatul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
tatastrumf
tatastrumf  •  29 August 2020, 23:13
Postat de steauanuefcsb pe 29 August 2020, 13:33

Articol pentru fanii infractorului piperean.

Presedinte Dinamo Giovani Becali, condamnat, Victor Becali condamnat, patron Borcea condamnat, patron Gigi Netoiu condamnat, Vasile Ianul mai 1999, fostul președinte al lui Dinamo (decedat în martie 2013) a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, pentru înșelăciune. Patron Astra ( Ioan Niculae ) condamnat. Patron Rapid ( Copos) condamnat, patron Poli Timisoara ( Marian Iancu ) condamnat, patron FC Arges ( Penescu ) condamnat, presedinte Bacau, Timisoara, Ceahlau Piatra Neamt ( Gheorghe Chivorchian ) si secretar general FRF ! condamnat (cu suspendare), patron Craiova ( Dinel Staicu ) condamnat , presedinte Gloria Bistrita ( Jean Pădureanu ) condamnat , patron Otelul Galati ( Dan Adamescu ) condamnat etc... etc... Auzi mah, tu curatule care esti, cu ce echipa tii tu ma de ai patron NE-infractor ??? :))))))))))

steauaeuna
steauaeuna  •  29 August 2020, 19:59
Postat de scarface pe 29 August 2020, 13:38

Nu fani ca fani inseamna pro ceva anume. Ei sunt fecesebisti din *** nu din alt motiv

Esti prost rau, da rau rau de tot...

171875491077582
Costel Chelaru  •  29 August 2020, 14:08

Electrizantul 4-2 a venit cu o calificare. Dar e inutil, ciobanul a distrus tot, se gandea si atunci, ca si acum la bani. Asa ca..pleaca, vinde, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează