FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. EXCLUSIV Curg reacțiile după eliminarea rușinoasă din Europa League: „A fost o umilință!” + Ivan, luat la țintă

Visul european al Craiovei s-a curmat la Tbilisi. Sursă foto: Facebook Lokomotiv Tbilisi
Visul european al Craiovei s-a curmat la Tbilisi. Sursă foto: Facebook Lokomotiv Tbilisi

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 10:22 / Actualizat vineri, 28 august 2020 11:55

CS Universitatea Craiova a fost eliminată de modesta Lokomotiv Tbilisi din preliminariile Europa League (1-2), iar oltenii pornesc cu stângul un sezon în jurul căruia își construiseră din nou mari așteptări. 

Prestația modestă din Georgia a fost intens analizată de oamenii din fotbalul românesc, surprinși și ei că vicecampioana României s-a făcut de râs pe terenul echipei de pe locul 6 din Georgia. În direct la GSP Live, Ilie Stan (52 de ani), antrenorul celor de la SCM Buzău, a încercat să găsească explicații pentru eliminarea suferită de alb-albaștri, considerând că oltenii au fost afectați de perioada în care nu l-au avut alături pe antrenorul Cristiano Bergodi, aflat o bună perioadă în convalescență după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. 

„E un eșec usturător pentru cei de la Craiova. În primul rând pentru suporteri, iar în al doilea rând pentru patron, care investește foarte mult. E foarte greu ca o echipă să-și facă pregătirea fără antrenorul principal. Pregătirea fizică e foarte importantă, e greu s-o faci fără antrenor. Pentru Craiova, acest joc a fost prea devreme.

A fost o umilință, e foarte greu să treci peste acest meci. Toate investițiile făcute la Craiova au fost făcute cu gândul de a ajunge în grupele Europa League”, a declarat Ilie Stan, la GSP Live. 

Ilie Stan: „Câțiva jucători ar fi trebuit să aibă o atitudine mai pozitivă”

Fostul antrenor de la FCSB a remarcat și forma extrem de slabă arătată în ultimele luni de Andrei Ivan (23 de ani), unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul oltenilor. 

„Îl respect pe Bergodi, nu vreau să fac analiza echipei lui, numai că au fost câțiva jucători care ar fi trebuit să aibă o atitudine mult mai pozitivă. Craiova are o echipă foarte bună în toate compartimentele, dar îi trebuie timp.

Unii jucători de acolo nu-și găsesc locul, mă refer la Ivan. O să-i dăm dreptate lui nea Mitică Dragomir, care spunea că «ciorba reîncălzită nu e bună». Mi-aș dori foarte mult să-și revină, țin mult la el. E un jucător cu calități, dar parcă nu-și găsește locul”, a concluzionat Ilie Stan. 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Cristiano Bergodi, luat la țintă de un fost jucător al Craiovei: „Echipă avem, ne mai trebuie antrenor!”

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Alin Buzărin n-a avut milă de olteni: „Se face gaură în cer! Nu credeam că o să prind ziua asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
prazberg
prazberg  •  28 August 2020, 16:49
Postat de Stefan Constantin pe 28 August 2020, 13:43

Când arbitrii creează iluzii false acestei clone,e normal ca hate-ul sa fie pe măsură!În fond,echipa e plină de inapți pe teren și naivi needucați în tribune

Te bati la locul 1 ptr trolling. Ti-a luat vreun oltean femeia "la trante"? Ca prea ai aparut din senin pe toate articolele Craiovei. Cand rupea Craiova tot in ce gura de canal te ascundeai? Fa bine si stai cuminte ca-n poza, Craiova o sa-si revina.

sibelius
sibelius  •  28 August 2020, 15:13
Postat de albalbastru72 pe 28 August 2020, 13:33

Niste critici constructive acompaniate de solutii viabile ar fi bine venite.Dar e mai simplu de injurat,asta vine de la sine,nu e nevoie de gindire.E mai simplu pe hate nu-i asa?

Pentru asa ceva sunt platiti Bergodi, Cartu & comp. Sau rolul ultimului e doar de circar la tv?

george_br
george_br  •  28 August 2020, 14:31
Postat de suporterucv pe 28 August 2020, 12:14

Duminica seara Bergodi va fi demis !! Nu vom putea bate pe Astra si gata...PA

Tineti-l acolo, va vine ca o manusa: echipa falsa, antrenor fals!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează