INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA 2-1

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Alin Buzărin n-a avut milă de olteni: „Se face gaură în cer! Nu credeam că o să prind ziua asta”

Alin Buzărin
Alin Buzărin

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 22:08 / Actualizat joi, 27 august 2020 22:29

Editorialistul GSP Alin Buzărin a fost prezent în studioul GSP Live pentru a analiza partidele echipelor românești din preliminariile Europa League. Înfrângerea rușinoasă suferită de CS Universitatea Craiova, scor 1-2 pe terenul lui Lokomotiv Tbilisi, a declanșat o reacție dură a acestuia. 

Jurnalistul n-a avut milă de echipa lui Bergodi, catalogând înfrângerea drept „cea mai rușinoasă din istoria clubului”. 

„Dacă se întâmplă lucrul acesta cu Lokomotiv Tbilisi, pe Bergodi nu doar că nu-l prinde paltonul, nu-l prinde nici mâneca lungă! Nu-l prinde aterizarea la Craiova. Ceva s-a întâmplat, ceva a fost în neregulă. Lokomotiv Tbilisi ia 4-5 goluri în turul următor! Această echipă, în mod normal, nu stă în Liga 1. Eu cred că Lokomotiv Tbilisi e un fel de Metaloglobus.

La golul doi al georgienilor, era bulevard! E un rezultat rușinos! Dacă ei vor să fie urmașii Universității Craiovei, dragii mei... e cea mai mare rușine din istoria clubului, trecut el sau nu prin furcile justiției!

Nu poate să te elimine Lokomotiv Tbilisi, se face gaură în cer! Îți tragi cagula pe față și pleci de la Craiova! Mihai Rotaru să arunce vina pe sine. La noi, patronii nu sunt niciodată de vină. Nu știu ce s-a întâmplat cu echipa asta în ultimele 3-4 săptămâni. Urmăresc meciurile Craiovei de aproape jumătate de veac, nu credeam că o să prind ziua când echipa asta va pierde pe terenul lui Lokomotiv Tbilisi, locul 6 din Georgia”, a răbufnit Alin Buzărin, la GSP Live.  

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. FOTO Oltenii suferă o eliminare rușinoasă în turul 1 preliminar al Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
prazburg1948
prazburg1948  •  28 August 2020, 19:32
Postat de Popa George pe 28 August 2020, 08:55

muica ce facura-ti ma? a...va pregatiti pt campionat!

Muicaaa, invata sa scrii!

225822255010364
George Fofuca  •  28 August 2020, 18:26

Aline, Te superi degeaba, chiar degeaba. Locomotv Tibilisi chiar are ani multi de istorie. Numai ca CSU are numai 7 ani. La a cui istorie te referi. Poate il intrebi pe dl Ovidiu si el te lamureste cum stau lucrurile. dar eu sant convins ca tu stii cum stau lucrurile, mai ales ca esti oltean.

388320194941153
Cristi Cristi  •  28 August 2020, 13:13

In acelasi sens as vrea sa-l intreb si eu pe Domnul Buzarin, la ce istorie se refera? Clona asta de echipa e de cativa ani infiintata pe alte considerente decat cele traditional sportive... Craiova cea adevarata cu care tin eu de mic copil e din pacate pe mana unui nepriceput dar ea este echipa in liga a doua. Oricum Universitatea Craiova, chiar daca e in liga a doua, castigacontra celor de la Lokomotiv Tbilisi....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close