INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA

Cristiano Bergodi, luat la țintă de un fost jucător al Craiovei: „Echipă avem, ne mai trebuie antrenor!”

Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova +12   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 08:07 / Actualizat vineri, 28 august 2020 12:07

Mihăiță Pleșan (37 de ani), fost jucător la CS U Craiova, pune eliminarea rușinoasă din Europa League a oltenilor în cârca antrenorului Cristiano Bergodi (55).

EUROPA LEAGUE. Posibilele adversare pentru FCSB, CFR Cluj și FC Botoșani

CS U Craiova a suferit una dintre cele mai usturătoare eșecuri din istoria fotbalului românesc la nivel de cluburi. Georgienii de la Lokomotiv Tbilisi au învins-o pe vicecampioana României în turul I preliminar al Europa League, scor 2-1, iar Cristiano Bergodi începe să atragă critici. Printre cele mai vehemente, din partea lui Mihăiță Pleșan.

Mihăiță Pleșan: „Am spus că nu e antrenor de titlu!”

„De când a venit, a avut multe meciuri, dintre care două au fost decisive: cu CFR, pentru titlu, și cu Lokomotiv Tbilisi, pentru a continua în Europa League. Le-a pierdut pe ambele, pentru că echipă avem... dar ne mai trebuie antrenor. Sincer, mi-ar fi plăcut să mă fi înșelat atunci când, la venirea lui, am spus că nu e antrenor de titlu. Nimic nu-l recomandă pentru asta. Dar în Craiova cred, pentru că știu ce și cât poate!”, a scris Pleșan pe contul personal de Facebook.

Ajuns la CS U Craiova în septembrie 2013, fostul mijlocaș central a jucat pentru „juveți” până la finalul lui 2014, când s-a retras din activitate.

8 meciuria strâns Bergodi pe banca Craiovei de la sosire. A pierdut doar două, ambele cruciale - „finala” campionatului, cu CFR Cluj, și meciul eliminatoriu din Europa League cu Lokomotiv Tbilisi

E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar din păcate pierdem. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasareAsta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face - Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre CS U Craiova:

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Un singur lucru l-a deranjat pe Bergodi, după eșecul rușinos din Georgia: „Ăsta e reproșul”

Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
dansy
dansy  •  29 August 2020, 08:40
Postat de Tihamér Takó pe 28 August 2020, 12:31

Nu Bergodi este de vina,nici echipa olteana.De vina este arbitrul, fiindca a fost corect.Trebuia sa arbitreze Radu Petrescu(arbitu de curte al oltenilor)...scorul ar fi fost invers.

Ba nesimtitule Universitatea a avut un penalti clar unde trebuia si eliminare si atunci altfel ar fi fost.Dar tu nu esti prost ci numai rau intentionat

sibelius
sibelius  •  28 August 2020, 15:31
Postat de albusibiu pe 28 August 2020, 11:18

Baiete, vad ca adaugi acolo 2011, 2012 de-a valma. Poate uiti, dar in 2012 CFR-ul aduna 10 puncte in grupele Champions League. Ups, asta ti-a scapat. Vad ca te lauzi cu performante de pe ultimul deceniu, dar nu mai noi de 4 ani. Iar daca tot ai coborat pana in 2011, hai sa-ti arat niste "performante" europene: 2012, grupe Europa League: FCSB - Stuttgart 1-5 2013, grupe Champions League: FCSB - Chelsea 0-4 2016, preliminarii Champions League: FCSB - Manchester City 0-5 2017, preliminarii Champions League: FCSB - Sporting Lisabona 1-5 2018, șaisprezecimi Europa League, Lazio - FCSB 5-1. Hai, spor la gagait acolo, cu falimentarul vostru Gigi. Daca pierde familia Firea puterea in Bucuresti-Voluntari, dispare FCSB-ul vostru de tot.

Hai sa nu mai vedem performante in locul 4 in grupe(sau maxim 3) si un toc de bataie primavara. Punctele din grupe= bani. Care a fost efectul banilor? Insolventa.

581534618615543
Robert Ivan  •  28 August 2020, 15:22

CSU Craiova nu are aparatori de calitate de la infintare. Au dat o gramada de bani aiurea pe Ivan care este praf.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează