INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Un singur lucru l-a deranjat pe Bergodi, după eșecul rușinos din Georgia: „Ăsta e reproșul”

Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eliminarea rușinoasă.
Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eliminarea rușinoasă.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 19:40 / Actualizat vineri, 28 august 2020 00:21

CS Universitatea Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League. Cristiano Bergodi (55 de ani) a încercat să ofere explicații pentru eliminarea rușinoasă. 

Posibilele adversare pentru FCSB, CFR Cluj și Botoșani, în preliminariile Europa League

„E normal că ne doream să trecem de acest tur preliminar, dar din păcate pierdem. Nu am făcut un meci prea reușit. Singurul reproș pe care îl pot face e că am luat două goluri pe contraatac în deplasare. Asta m-a deranjat. Mergem înainte, nu avem ce face. În prima repriză am controlat jocul, dar am luat decizii proaste în careu. 

În partea a doua ne-au găsit ei dezechilibrați. După 2-0 am încercat și cu doi atacanți, dar asta a fost. Nu sunt de acord că au fost mai buni cei de la Lokomotiv. Au fost două contraatacuri foarte bune. Noi nu am făcut acoperire preventivă. Am urmărit echipa asta, e bună, schimbă multe sistem de joc. Nu ne-a surprins, dar au fost acele contraatacuri”, a declarat Cristiano Bergodi în conferința de după meci. 

FOTO. Imagini de la eliminarea rușinoasă a Craiovei

+8 FOTO

Citește și alte știri din Europa League: 

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Lokomotiv Tbilisi - CS Universitatea Craiova 2-1. Cine i-a eliminat pe olteni: georgienii n-au mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când trec de turul 1 preliminar!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  28 August 2020, 17:58

Ai stricat coeficientul Romaniei. Asta e reprosul! Ca in afara de asta a fost chiar distractiv sa ii vedem pe olteni jucand pe bune.

946199078754644
Tavi A'visi  •  28 August 2020, 17:21

Asa se intampla cand esti inganfat, te bate Echipa care are numerele scrise cu Globin pe tricouri.

geogeo
geogeo  •  28 August 2020, 10:56

Pana la urma nu stiu de ce e asa o tragedie ca a fost eliminata Craiova. Se intampla, au fost eliminate echipe mari de echipe gen Tbilisi, pana la urma asta ne e nivelul. Ni se pare noua ca suntem buni, numai ca trebuie sa ne vedem lungul nasului.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează