FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. În ce situație e Gigi Becali! Îl plătește cu 200.000 de euro doar ca să se antreneze!

Becali e forțat să-l plătească în continuare pe Alexandru Stan
Becali e forțat să-l plătească în continuare pe Alexandru Stan

Articol de , , - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 07:39 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 07:51

Alexandru Stan încă se mai află la FCSB și încasează lunar salariul de 10.000 de euro doar pentru antrenamente individuale. De jucat, nu a mai jucat în niciun meci de un an și trei luni. 

Fostul căpitan al Astrei Giurgiu a ajuns să aibă un job straniu: clubul îl plătește ca să se antreneze singur, fiindcă nu mai are nevoie de el. Becali l-a cumpărat pe Alexandru Stan de la Astra în 2018. Experimentat și polivalent, fundaș bun pentru ambele laturi ale defensivei, Alex a început direct ca titular la FCSB, apoi s-a accidentat serios la genunchi. 

Gigi nu a avut răbdare să-i permită o recuperare „ca la carte” și a forțat utilizarea lui într-un meci cu Alașkert, în Europa League. Antrenorul de atunci, Bogdan Andone, insistase că jucătorul nu era capabil să evolueze la acea vreme. Patronul l-a titularizat oricum și a urmat o nouă accidentare gravă a apărătorului. Clubul nu a mai așteptat deloc recuperarea lui, l-a scos din lot și nu a vrut să mai audă de el.

Alexandru Stan, plătit de Gigi Becali până în 2021

Becali s-a enervat și mai tare la începutul pandemiei, atunci când aproape toți fotbaliștii fuseseră de acord să semneze pentru reducerea salariilor. Stan a refuzat, și-a păstrat venitul de 10.000 de euro lunar. O sumă pe care continuă s-o încaseze. Va mai avea salariul acesta până la 30 iunie 2021, atunci când contractul lui cu FCSB o să expire.

FCSB. În ce situație e Gigi Becali! Îl plătește cu 200.000 de euro doar ca să se antreneze!

Pentru cariera lui, perioada petrecută printre roș-albaștri e una dezastruoasă. După atât de mult timp în care nu a mai jucat deloc îi va fi greu să-și găsească un club bun în vara anului viitor. Economic vorbind însă, acordul cu Becali a constituit o afacere excelentă! Fără vreun meci în ultimele 15 luni, Alex a încasat în perioada aceasta 150.000 de euro. Și va mai primi aproape 100.000 de euro ca să se antreneze singur în continuare până în iunie. 

10 meciuria adunat Alexandru Stan, 31 de ani, pentru FCSB doar în campionat. El a fost adus într-o situație de criză, în care lotul nu mai conținea niciun fundaș stânga și Becali ajunsese să-l folosească pe poziția aceea pe Salomao, mijlocașul ofensiv portughez fost și la Dinamo

1 august 2019e data la care Stan a apărut cel mai recent într-un meci oficial. Atunci a evoluat ca titular contra lui Alașkert, în înfrângerea cu 2-3 înregistrată la Giurgiu. Alex a fost înlocuit după prima repriză, când își rupsese genunchiul pentru a doua oară în numai câteva luni

VIDEO Dennis Man, protagonistul unei campanii motivaționale lansate de un brand cunoscut

Citește și alte știri despre FCSB: 

Comparație GSP » Tineri versus experimentați! Care FCSB e mai bună? Atac Moruțan-Man-Coman sau apărare Miron-Cristea?

FRF îl ajută pe Gigi Becali să oprească Steaua! Cum poate bloca FCSB 2 ascensiunea „militarilor” în Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
andrei.f
andrei.f  •  13 Noiembrie 2020, 13:13

Antisteliști, nu uitați vorba lu Dabija, ***. Steaua e pe primul loc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  13 Noiembrie 2020, 11:13

Astia ne prostesc la ochi!Nu nene!A fost unul din asa zisele transferuri facute de baskan-ul cel lipsit de scrupule, prin care sa mascheze plata pentru blaturi!Ne aducem aminte de acel Astra fcsb= 0-1 din play off,dupa o pantomima de toata greatza,in care Gnohere a marcat golul victoriei trecand de fundasul stanga...Stan,ca expresul de Constanta pe langa o halta prafuita din Baragan!

116538290032900
Alice Popa  •  13 Noiembrie 2020, 10:56

Se stie ca Becali ar vrea sa elimine impresarii (pe unii dintre ei) din relatia cu jucatorii. Daca jucatorul are un impresar serios, acesta ii face un contract beton - ca in cazul lui Stan - si Becali e nevoit sa-l respecte. Daca trateaza doar cu jucatorul fara cunostinte juridice, il fraiereste si il arunca dupa cheful lui!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează