FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB în Ghencea? Ce spune George Ogăraru: „Se va face un studiu”

Stadionul Steaua provoacă noi dezbateri aprinse între reprezentanții CSA și cei ai FCSB / Sursă foto: CNI +28   FOTO
Stadionul Steaua provoacă noi dezbateri aprinse între reprezentanții CSA și cei ai FCSB / Sursă foto: CNI

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 22:28 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 23:36

George Ogăraru (40 de ani), cel care în prezent ocupă funcția de manager la CSA Steaua, nu crede că FCSB va primi permisiunea de a evolua pe noul stadion din Ghencea, cât timp există un conflict juridic între cele două entități.

  • Situația la zi: Până la momentul inaugurării, CSA Steaua, formație care activează în Liga 3, își dispută meciurile pe terenul 5 din Complexul Ghencea, și el recent modernizat. 
  • FCSB a primit „interzis” la nivel verbal pe noua arenă din Ghencea. Echipa lui Gigi Becali nu are, cel puțin pentru moment, permisiunea de a evolua pe noua arenă. 

Chestionat cu privire la posibilitatea ca FCSB, echipa condusă de Gigi Becali, să evolueze în Ghencea, Ogăraru a răspuns:

Ogăraru: „Se va face un studiu pentru a vedea cine poate juca în Ghencea”

„Deocamdată, nu joacă nimeni acolo, pentru că există un adevărat proces până când va deveni funcțional. Cel mai probabil la vară se va organiza primul meci.

Se va face un studiu pentru a vedea cine poate să joace, dar eu știu unde duce întrebarea. Spre FCSB. Cât timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre așa ceva”, a spus George Ogăraru, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Toate stadioanele moderne din România sunt administrate de statul român. Ministerul Apărării va prelua Ghencea, MTS-ul va lua Arcul de Triumf, Ministerul Transporturilor se va alege cu arena Rapid.

Gică Popescu: „Ministerul Apărării decide cine poate juca pe stadionul Steaua”

Gică Popescu (53 de ani), președintele de la Viitorul, cel care a fost implicat activ în modernizarea stadioanelor din România pentru EURO 2020, a oferit la începutul lunii ianuarie declarații despre situația de la arena din Ghencea.

„Fiind unicul proprietar, Ministerul Apărării e unicul care poate decide cine joacă acolo! E foarte greu de administrat un stadion. Are o politică aparte. Poate fi un centru de pierdere sau un centru de profit. Ministerul Apărării va încerca să facă din acest stadion ceva din care să nu piardă bani. E un subiect extrem de dificil, având în vedere rivalitatea dintre CSA și FCSB. Fiind stadioane făcute din bani publici, ar trebui să profite cât mai multă lume de ele”, a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport. 

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

FOTO Imagini de la recepția stadionului Steaua

+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Ilie Dumitrescu și Marica îi recomandă lui Becali 3 achiziții: „În rest, sunt acoperiți pe toate posturile”

Gigi Becali a anunțat noul „nouar” al lui FCSB, după plecarea lui Sergiu Buș: „O să iau 100 de milioane pe el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
carnag3
carnag3  •  22 Ianuarie 2021, 15:37

Uitati-va ca nici bani de salarii ca lumea nu au cei de la CSA , ca sa numai intram in detalii ca se moare de foame in clubul sportiv.

s1lv1o_
s1lv1o_  •  22 Ianuarie 2021, 13:54
Postat de undoi3 pe 22 Ianuarie 2021, 03:51

bolotroc ,asa zici ca nu ai nevoie de bani de parca ii dai tu de la tine sau tineti voi aia 500 de suporteri echipa ,ce prostalau ...e usor sa bati din gura si sa te faci stapan pe banul public ! mai rau decat in comunism ...

Bolotroc, bocitoarea cu activitate la parastas si inmormantari, plange fara oprire. Si tot el striga dupa altii ca plang. Incredibil asa ceva =)))))))))))) "nu, nu avem nevoie de banii lui jiji, plecati! huhuhuhuh" :)))))))))))))

manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 Ianuarie 2021, 12:11

N-ai ce cauta banii de la Fc Fcsb la csa! Abia asteptam articole despre cum a ajuns stadionul o ruina si ce gaura in buget produce an de an cu tradatorii in peluze si niste amatori pe teren! Cu desenul de 3.7 mil pe an fara taxe,care jace in sertar,totul e bine,iar sud-ul e fericit! Mai conteaza ceva legat de Steaua????Pentru ei cu siguranta nu!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează