FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Încă un jucător pleacă de la FCSB! Diogo Salomao merge în Portugalia

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 19:08

Portughezul Diogo Salomao, 31 de ani, a intrat în dizgrația celor de la FCSB și va părăsi echipa lui Bogdan Argeș Vintilă.

Deși era dorit cu insistență de FC Voluntari și Gaz Metan, mijlocașul lateral a decis să revină în Portugalia, anunță Prosport. Astfel, Salomao va merge la CD Santa Clara, echipa de pe locul 13 din prima ligă.

Salomao a venit la insistențele patronului Gigi Becali, dar portughezul nu s-a adaptat la echipa roș-albastră și nu a dat randamentul dorit. Mijlocașul a fost transferat în iulie 2019 la FCSB, de la Al-Hazm, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon.

De-a lungul carierei, Salomao a jucat la Sporting Lisabona, Deportivo La Coruna, Mallorca, Dinamo, Al Hazm și FCSB. Santa Clara a bifat 20 de puncte în 18 meciuri, fiind pe 12 în Portugalia.

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - FCSB:

Citește și:

Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, primele declarații după ce Peluza Nord a anunțat că revine: „FCSB e Steaua!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  31 Ianuarie 2020, 09:41

Credeam ca l-a dat pe Moruţan cu douăjdă meleoane...

loko1
loko1  •  31 Ianuarie 2020, 07:46
Postat de kamouniyak pe 30 Ianuarie 2020, 21:46

Pacat. Merita mai mult. Un jucator foarte bun

La cioban nu dă randament oricine,chiar și Mesi.Ascultă ce spun ăia care-i bagă limba oriunde.El se uită la meci,dar precum curca prin gard,nu gîndește decât să cumpere ieftin apoi să vândă scump.

kamouniyak
kamouniyak  •  30 Ianuarie 2020, 21:46

Pacat. Merita mai mult. Un jucator foarte bun

Vezi toate comentariile (3)
Comentează