FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE VIDEO Prima reacție a lui Gigi Becali, după incendiul de la baza din Berceni » O persoană a murit și alte două au avut nevoie de îngrijiri

Incendiu la baza FCSB de la Berceni // FOTO: Captură Antena 1 +22   FOTO
Incendiu la baza FCSB de la Berceni // FOTO: Captură Antena 1

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2021 20:10 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 20:10

Un incendiu puternic s-a produs la baza FCSB din Berceni, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de pompieri.

UPDATE 18:00 / Gigi Becali, prima reacție după incendiul din Berceni

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit prima reacție după incendiul de la baza de pregătire din Berceni. 

Nu știu de ce s-a produs incendiul. Știți că eu am decis să am grijă de mai mulți oameni nevoiași. Le-am oferit casă, masă și pat. Dar nu au voie să fumeze acolo. Asta este regula mea. Eu le ofer aceste condiții, dar nu stau lângă ei ca să-i păzesc. Nu sunt paznic! Am impus, însă, o regulă acolo. 

Clădirea în care stau jucătorii este mai departe față de celelalte. Nu au avut ei nicio problemă. Dar, celor de acolo, din clădirile în care stau oamenii nevoiași le-am spus clar că-l dau afară imediat pe ăla care fumează!
- Gigi Becali, conform digisport

UPDATE 12:00: Incendiul ar fi avut loc la o casă de bătrâni din baza FCSB

Sursele Gazetei Sporturilor informează că incendiul de la Berceni ar fi avut loc într-o casă de bătrâni aflată în incinta bazei

UPDATE 10:05 Cine locuiește în baza FCSB în care a izbucnit incendiul

În baza de la Berceni mai erau cazați, în afară de jucători de la echipa mare, juniori sau oameni din staff, și persoane cu o situație financiară precară, care primesc ajutor din partea lui Gigi Becali. 

Camerele, cu o suprafață medie de 40 de metri pătrați, sunt închiriate angajaților FCSB contra cost.

Baza de la Berceni e proprietatea firmei Arcom, deținută de Becali și Geambazi, și este închiriată clubului FCSB în baza unui contract.

UPDATE 09:10: ISU: „Au intervenit patru autospeciale”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a emis un comunicat privind incidentul de la baza de la Berceni.

În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital

.Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD
- comunicat ISU

UPDATE 08:50: Persoana care a murit în incendiu era un bărbat de 50 de ani

Din informațiile obținute de GSP, victima este un bărbat de 50 de ani, care a murit carbonizat. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică, însă nu au fost spitalizate.

Clădirea la care a avut loc incendiul nu are legătură cu facilitățile sportive din perimetrul bazei.  

În complex sunt anumite clădiri în care locuiesc persoane care fie lucrează în bază, la firma ARCOM, care deține baza, sau în apropiere.  Acesta clădiri se află în vecinătate principalului teren de antrenament, în continuarea căminelor pentru jucătorii FCSB-ului.

VIDEO. Incendiu la baza FCSB

În cursul nopții de marți spre miercuri, mai multe autospeciale au intervenit la baza din Berceni a liderului din Liga 1, anunță Mediafax. Incendiul s-a produs la etajul 1 al unul complex de locuințe, unde au ars trei garsoniere.

Incendiu la baza FCSB: o victimă și două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit ISU, s-au constatat trei victime: o persoană care a murit și alte două care au fost rănite. Din complex au fost evacuate 50 de persoane până la sosirea pompierilor. 

Pentru moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

„Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafața de aproximativ 100 mp. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. 

Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră și erau locuite. S-au evacuat aproximativ 50 de persoane”, a declarat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Ce dotări are FCSB la baza de la Berceni care a luat foc

Baza FCSB de la Berceni este construită în locul unei fabrici de betoane. A fost inaugurată în 2016, iar investițiile din 2017 au costat aproximativ 500.000 de euro. 

FCSB are la baza de la Berceni 4 terenuri de iarbă naturală și 3 terenuri artificiale, spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință. 

FOTO. Cum arată baza FCSB de la Berceni

+18 FOTO

VIDEO Constantin Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Riposta lui Gigi, când a aflat că oltenii au cerut teste antidoping pentru FCSB: „Hai la palat, dacă tot vreți circ!”

Panduru laudă mișcarea strategică făcută de FCSB: „Mutare inteligentă, poate împușcăm doi iepuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
dobrin
dobrin  •  31 Martie 2021, 18:25
Postat de rocky5 pe 31 Martie 2021, 17:41

Te pomenești ca au ars si vestele?:)))

Mai intai nenorocirea de anul trecut cu nava esuata in Portul Midia (14.000 de suporteri FCSB au avut de suferit), apoi cu cele 11 nave romanesti cu 130.000 de suporteri FCSB blocate in Canalul Suez, acum asta... vine sfarsitul lumii fratilor...

rocky5
rocky5  •  31 Martie 2021, 17:41

Te pomenești ca au ars si vestele?:)))

22cea
22cea  •  31 Martie 2021, 16:02
Postat de forza_dinamo pe 31 Martie 2021, 15:44

Randume, mai trăiești? Dă-ne un semn.

Crezi ca era el ala ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează