FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

FCSB închide casa: s-au vândut toate biletele la meciul cu Viitorul

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:06

Toate biletele puse în vânzare pentru partida de duminică dintre Viitorul și FCSB s-au vândut, fiind al 8-lea meci dintre cele două echipe care e sold-out.

Nu mai e niciun dubiu, steliștii sunt iubiți la Constanța, deși în ultimele sezoane Viitorul și FCSB au ajuns mari rivale în Liga 1.

Ieri, oficiali constănțeni au anunțat că pentru duelul de duminică nu mai există niciun bilet disponibil. Iar prețurile pentru acest meci au fost aproape duble decât altele de la întâlnirile cu roș-albaștrii. Acum, un loc la peluză a costat 40 de lei, la tribuna a II-a, 80, iar la tribuna I, 100 de lei.

La începuturile aventurii în L1, Viitorul evolua „acasă” la Chiajna și veneau puțin peste o mie de fani. Din 2015, Viitorul s-a mutat la Ovidiu, iar până acum s-au disputat 7 confruntări pe teren propriu în prima divizie între Viitorul și FCSB, toate fiind sold-out! La un calcul simplu, la toate partidele cu FCSB stadionul a fost plin în proporţie de 97,4%!

„Suntem într-o pasă foarte bună, trebuie să profităm de ea. Putem să terminăm şi sezonul acesta cu un trofeu şi să ne îndeplinim şi obiectivul în play-off!” Ianis Hagi, atacant Viitorul

 asistenta

2.600 e media numărului de spectatori la jocurile de acasă ale Viitorului în acest sezon de L1

Citește și:

EXCLUSIV FCSB ar fi luat fața CFR-ului: VAR ar fi schimbat complet ierarhia în Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  20 Aprilie 2019, 18:18
Postat de cneius pe 20 Aprilie 2019, 13:44

Desi peste tot unde merge Steaua umple stadioanele mai sint citiva ca voi care vad invers...patetic

Cred ca vrei sa spui fecese be *** nu steaua... da la cata minte aveti voi jijistii se pare ca nici daca va baga cu presa in cap nu pricepeti ca sunteti suporterii unei echipe fara nume si fara palmares... d***, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  20 Aprilie 2019, 13:44
Postat de 1_0_1_0 pe 20 Aprilie 2019, 10:02

"Nu mai e niciun dubiu, steliștii sunt iubiți la Constanța"... Sincer, ma indoiesc. Nu vin constantenii la meci pentru ***-isti. Vin pentru echipa lor. Pe de alta parte, da, *** este cea mai iubita echipa din Romanika deoarece intruchipeaza toate calitatile poporului roman: hotia (Tanase), linguseala (gigi), neamprostia si cocalarismul (meme), neputinta si nestiinta (toata echipa) si nu in ultimul rand prostia. Romanului ii place sa fie hot, smecher, descurcaret - exact ca gigi si compania. Cei care au auzit de P. Tutea si de celebra vorba cu puscaria si idiotii o sa-mi dea dreptate...probabil.

Desi peste tot unde merge Steaua umple stadioanele mai sint citiva ca voi care vad invers...patetic

para.para
para.para  •  20 Aprilie 2019, 12:03

FC Viitorul isi vinde in fiecare an la inceput de nou sezon toate abonamentele. Pe urma mai raman cateva sute de bilete, 400-500. Pescarul craitoiu nu se simtea bine daca nu manipula si mintea el publicul tinta al acestei hartii cu titluri de tot rasul presei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează