FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB închide ușa: „Am vorbit cu MM Stoica și nu vor mai renunța la niciun jucător”

MM Stoica, manager general FCSB
MM Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 14:26 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 16:42

FCSB a renunțat în această perioadă de mercato la Marius Briceag (28 de ani), Cristian Dumitru (19 ani) și Ștefan Cană (20 de ani), iar roș-albaștrii au lăsat de înțeles prin vocea managerului general MM Stoica că nu va mai pleca nimeni în această iarnă.

FC Voluntari l-a transferat definitiv pe fundașul stânga Marius Briceag, iar noul antrenor Bogdan Andone și-ar mai fi dorit și alți jucători de la FCSB, însă acesta a fost refuzat de MM Stoica: 

„E greu de luat jucători de la FCSB. Au un sezon bun, se bat la campionat, au nevoie de lot. E și această situație cu COVID, e greu să renunțe la jucători. Am vorbit cu domnul MM Stoica și nu vor mai renunța la niciun jucător, din câte se pare, așa că trebuie să ne reorientăm” a declarat tehnicianul ilfovenilor pentru Digisport.

Bogdan Andone a anunțat numele unui nou transfer

Da, l-am luat pe Droppa de la Gaz Metan Mediaș. Aveam nevoie de un mijlocaș central cu profil defensiv, un număr 6 și încerc să găsesc jucători care sunt adaptați deja în campionatul nostru. E greu să aduci jucători din Brazilia, Argentina și într-o săptămână să joace. Încercăm să mai aducem pe 2-3 poziții, dar, în mare parte, acesta va fi lotul și aceștia vor fi cei care vor duce greul

Bogdan Andone, FC Voluntari

VIDEO. Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Dinamo, zi critică: știri de ultimă oră! Camara și Fabbrini, primii „vânați” + cum s-ar fi autosabotat echipa

Craiova trage tare înainte de reluarea Ligii 1! Două meciuri de verificare cu un adversar din play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ares2024
ares2024  •  04 Ianuarie 2021, 20:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  04 Ianuarie 2021, 19:22

Asta-mi doream la inceput de an, mecla puscariasului nesuferit !

140368921045340
Dinu Ion  •  04 Ianuarie 2021, 17:10

MM ,NU MAI FACE TRASFERURI LA FCSB !!E UN FEL DE HAITAS PE MARGINEA TERENULUI !!!NICI NU A PRACTICAT ACEST SPORT ,DECI E HAITAS ,UN FEL DE OM CARE TIPA LA ARBITRI !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează