FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // UPDATE Dennis Man a ajuns în Italia » Prima poză la Parma + cum i-a impresionat pe suporteri

Dennis Man, la aeroport +5   FOTO
Dennis Man, la aeroport

Articol de , - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 11:04 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 16:44

Ziua mutării lui Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) de la FCSB la Parma. GSP.ro prezintă toate informațiile în timp real despre cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

UPDATE 16:40 - Dennis Man: „Forza Parma!”

Man a efecutat prima parte a examinărilor medicale. A fost întâmpinat la baza clubului de câțiva suporteri italieni, care l-au întâmpinat cu îndemnul „Forza Parma”. Dennis Man le-a răspuns la salut.

UPDATE 16:20 - Dennis Man a ajuns în cantonamentul Parmei

VIDEO // UPDATE Dennis Man a ajuns în Italia » Prima poză la Parma + cum i-a impresionat pe suporteri

Man a ajuns la Collecchio, în cantonamentul Parmei. Urmează vizita medicală și semnarea contractului, în cazul în care nu vor apărea probleme. Spre seară este prevăzută prezentarea oficială.

UPDATE 15:55 - S-a pozat cu fularul Parmei!

VIDEO // UPDATE Dennis Man a ajuns în Italia » Prima poză la Parma + cum i-a impresionat pe suporteri

Potrivit „Parma Today”, Man a avut primul contact cu Parma la centrul sportiv al clubului, acolo unde l-a așteptat chiar patronul Krause, cel care a insistat pentru transferul lui.

UPDATE 15:05 - Dennis Man a ajuns la Parma

Avionul în care s-a îmbarcat Dennis Man aterizează în aceste momente pe aeroportul din Parma. Jucătorul va fi supus vizitei medicale și, dacă totul decurge cum trebuie, va semna contractul cu echipa emiliană.

UPDATE 13:15 - Avion privat spre Italia

Vedeta celor de la FCSB a plecat deja cu un avion privat spre Italia, unde e așteptat să aterizeze aproape de ora 15:00, ora României. Jucătorul, însoțit de Giovanni Becali, va merge la baza celor de la Parma, unde va efectua vizita medicală. Dacă totul va fi în regulă, va parafa un contract pe 4 ani și jumătate cu formația din Serie A și va fi prezentat în această seară.

UPDATE 12:50 - De la palat la aeroport

Dennis Man a ajuns la aeroport în urmă cu puțin timp. Fotbalistul va zbura în Italia cu un avion privat, acolo urmând să efectueze vizita medicală cu Parma și ulterior să semneze contractul.

Știrea inițială - Zi plină la FCSB, se lucrează la mutările lui Man și Vukusic

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a anunțat miercuri două mutări importante la FCSB. În primul rând, plecarea lui Dennis Man, care va ajunge la Parma în schimbul a 13 milioane de euro, apoi sosirea atacantului croat Ante Vukusic, ultima dată la Olimpija Ljubljana.

Pentru a rezolva cele două transferuri, oficialii echipei s-au întâlnit la palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru. Alături de managerul general Mihai Stoica și de finanțatorul Gigi Becali s-a aflat și Dennis Man. Între timp, fotbalistul și MM au plecat.

Potrivit patronului Gigi Becali, fotbalistul va zbura spre Italia în cel mai scurt timp. „Într-o oră și jumătate (n.r. aproximativ ora 13:00) pleacă cu un avon privat el, cu Giovanni, cu tatăl lui și cu încă un băiat de la firma lui Giovanni”, a spus Becali la PRO X.

+1 FOTO

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man la Parma:

Gigi Becali anunță cum va arăta FCSB după transferul lui Dennis Man: „A făcut Dumnezeu echipa, înainte aveam dilemă”

Cu câți bani se alege UTA după transferul lui Dennis Man și cu cât rămâne Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
s1lv1o_
s1lv1o_  •  28 Ianuarie 2021, 20:02
Postat de guimaraes1.0 pe 28 Ianuarie 2021, 19:55

cine e mai e si ilie bai asta cu o adresa de mail si 1458,3 conturi active pe ea?*** si ti-e dor de el?

:))))) esti hilar asa, in felul tau :))))). Dar esti prea evident, bai nea ilie fara draperie :))))))

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  28 Ianuarie 2021, 19:55
Postat de s1lv1o_ pe 28 Ianuarie 2021, 19:45

Pe ilie l-ai ascuns dupa draperie, in seara asta? Role-playing? :))))

cine e mai e si ilie bai asta cu o adresa de mail si 1458,3 conturi active pe ea?*** si ti-e dor de el?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tictris
tictris  •  28 Ianuarie 2021, 19:52
Postat de saviola3_4 pe 28 Ianuarie 2021, 19:28

Eh. Macar sa apar eu la tv si vedem noi cum o sa i spun:)) fii pe pace. Deciziile jidecatoresti s au respectat intru totul. E foarte clar ca fosta societate fotbal club steaua bucutesti nu mai poate folosi aceasta denumire. E la fel de clar cu faptul ca fcsb e steaua, exact cum mentioneaza uefa, frf si lpf.

Iarta-l; asa cum il iert si eu!!! Omul este stahanovist, deci mai greu cu partea de gandire, de logica si de bun simt elementar. Eu ii zic Steaua pe toate blogurile de pe net si in toate comentariile postate pentru ca asa o consider eu ca e; si nicio instanta judecatoreasca din lume nu-mi poate interzice asta!!! E dreptul meu, garantat de Constitutie! Cat priveste subiectul Gigi Becali, marturisesc sincer ca n-am nicio afinitate sau empatie cu acest personaj; ne despart multe aspecte, de la nivelul intelectului si pana la mii de ore de scoala si de studiu, plus alte mii de carti, inclusiv Biblia. Remarca mea a fost cat se poate de fireasca si de reala: de peste 18 ani, Gigi Becali a ramas singurul patron "in viata" al unui club profesionist de fotbal la nivel de top in Romania, cu pretentii si evolutii remarcabile chiar si in Europa, cu o situatie financiara solida. Este un record incontestabil cata vreme NICIUN alt patron de club romanesc din ultimii 20 de ani NU MAI EXISTA ASTAZI!!! Despre asta vorbeam...

Vezi toate comentariile (77)
Comentează