FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, înțepată de Iulian Miu: „Am ținut cu CFR Cluj! Când a jucat cu Ajax, credeam că e Steaua” » De ce și-a schimbat părerea

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 20:48

Iulian Miu, fost fundaș la Steaua și actual antrenor secund la CSA Steaua, a dezvăluit că a susținut-o pe CFR Cluj la meciul cu FCSB, terminat 0-0, deși în trecut a fost fanul echipei lui Gigi Becali.

Am ținut cu CFR Cluj, pe bune! Eu nu am apucat echipa asta (n.r. FCSB). Am plecat în iarna lui 2003. Da, la meciul contra lui Ajax (n.r. în 2013) credeam că e Steaua. Dar au trecut mulți ani de atunci. Au venit aceste procese și ne-am lămurit.

Acum țin cu două echipe, CFR Cluj și Viitorul. Îmi place ce face Dan Petrescu”, a declarat Iulian Miu la TV Telekom Sport. 

Iulian Miu a jucat la Steaua din 1996 până în 2003. A mai jucat la FC Național, Foresta, FCM Bacău, Bursaspor, UTA și Chiajna.  

FCSB, înțepată de Iulian Miu: „Am ținut cu CFR Cluj! Când a jucat cu Ajax, credeam că e Steaua” » De ce și-a schimbat părerea

3 titluride campion are Iulian Miu cu Steaua: 1997, 1998 și 2001

Citește și: 

FCSBB a umilit-o de două ori într-o zi pe CSA Steaua » Juniorii lui Becali, mai tari decât „militarii” lui Talpan 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
nealiniatul
nealiniatul  •  24 Septembrie 2019, 00:04
Postat de steauanuefcsb pe 23 Septembrie 2019, 21:50

Pleaca ma si un copil e mai coerent ca tine gigist batran.

Nu o fi omul asta asa de "coerent " cum zici tu, dar ce spune chiar face sens. Pe cind tu, nu faci sens deloc. Tu esti probabil pe linga "geniul" ala militar Talpan, cu studii de drept probabil la Spiru Haret sau la vreo "Universitate" gen aia de la Herculane.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  23 Septembrie 2019, 22:08

E extrem de dificil să găsești un exemplar mai penibil decat acest Miu.Cum își dă el cu părerea...Până si neavenitul de Talpan isi dă seama ca flacaul nu are vreo treabă cu meseria de antrenor,fie ca e secund sau principal.Distinsul fost practicant al fotbalului,ca mare jucător,hai sa fim serioși acum, n a fost niciodată, e un tip foarte inteligent,doar intr o singură ipostază, când tace...

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  23 Septembrie 2019, 21:50
Postat de George Burcasimi pe 23 Septembrie 2019, 21:27

In ce tara démocrata ,din Europa sau din lume ,armata are echipa de fotbal ? Daca betivanul de Miu ,a fost angajat de tovarasii de la armata ,iar acum latra ca un *** ,mai vine unul ,care este un Nimeni ,si il cheama Nimic si vrea ca Steaua adevarata ,din divizia A trebuie desfintata ! Bravo misule, tu nu ar trebui desfintat ,caci faci umbra pamantului !

Pleaca ma si un copil e mai coerent ca tine gigist batran.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează