FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // „Drama” lui Gigi Becali, bucuria lui Bogdan Andone: ce a făcut Ionuț Luțu la admiterea pentru Licența PRO

Ionuț Luțu
Ionuț Luțu

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 09:20

Ionuț Luțu, 44 de ani, antrenorul pe care Gigi Becali îl pregătește pentru a-l avea principal la FCSB,  nu va avea prea curând Licența Pro pentru că a picat examenul.

Bogdan Andone a primit și vești bune după înfrîngerea horror suferită cu FC Botoșani. Unul dintre principalii săi rivali la postul pe care îl ocupă în prezent n-a trecut testele organizate de FRF pentru Licența Pro, pe care orice antrenor trebuie să o dețină pentru a profesa cu acte în regulă în Liga 1. 

Ionuț Luțu, care de aproape 10 ani e mâna dreaptă a lui Gigi Becali, îndeplinind inclusiv rolul de șofer, a picat examenul susținut. Probele practice au fost cele la care fostul fotbalist n-a atins criteriile și calificativele impuse, astfel că a fost deja anunțat de șefii de la Casa Fotbalului că va fi nevoit să aștepte următorul modul al Licenței Pro, care va fi, cel mai devreme, peste 2 ani.

„Am vrut să-l pun pe Luțu, să sape și el la vie. Dar a zis că nu e gata, că nu e pregătit. Luțu nu știe să sape bine, nu știe să stropească. Ce, mi-e rușine?Mint? Fur ceva dacă-l pun pe Luțu? O să-l vedeți pe Luțu în câțiva ani. O să fie piatra ce mai tare, dar nu încă nu e pregătit” Gigi Becali pe 5 iunie la prezentarea antrenorului Bogdan Andone

Luțu n-a fost singurul care a picat, iar cel mai surprinzător nume aflat în aceeași situație e cel al lui Ilie Poenaru, tehnicianul Academicii Clinceni, care a reușit să furnizeze o mare surpriză sezonul trecut, când a promovat o echipă cu un buget de numai 400.000 de euro, de 5 ori mai mic decât au avut fiecare dintre Petrolul și U Cluj. 

Pentru această generație de cursanți, FRF a avut disponibile 20 de diplome ale Licenței Pro, iar printre cei care au luat examenul s-a aflat și Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, care a luat nota 10. Alte două nume care au picat, dintre foștii fotbaliști, sunt Giani Kiriță și Sergiu Radu.

Citește și:

HAOS TOTAL: nu, nu este o glumă! Belu și Popescu nu știau pe ce posturi joacă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
klauz
klauz  •  31 Iulie 2019, 18:54

E ridicol, cum sa-l pici pe Lutu la proba practica, care e fost fotbalist? E ridicol si sa pretinzi ca Radoi si-a luat scrisul, un *** notoriu... Asta e Romania 100%, tara hotiei, imposturii si prefacatoriei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  31 Iulie 2019, 14:57
Postat de cornelconasu pe 31 Iulie 2019, 13:18

Mirel a luat 10 ??!!! Când ești angajatul FRF cum ar fi să nu treci examenul ?!

Cu Bacalaureatul a avut el probleme, cu lb. Română , gramatica, nu cu licenta! Aia floare la ureche!

cornelconasu
cornelconasu  •  31 Iulie 2019, 13:18

Mirel a luat 10 ??!!! Când ești angajatul FRF cum ar fi să nu treci examenul ?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close