FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Iuliu Mureșan, declarații la superlativ despre Toni Conceicao: „Are calități. Nu e subordonat, e încăpățânat”

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 20:33

Iuliu Mureșan, președintele celor de la Hermannstadt, a comentat în această seară varianta numirii lui Toni Conceicao (57 de ani) la FCSB. Portughezul e acum în pole-position să preia echipa lui Gigi Becali. Cei doi au colaborat la CFR Cluj.

„Conceicao e un antrenor bun, foarte harnic, citește fotbalul foarte bine, face antrenamente potrivite, mult cu mingea, ce le place jucătorilor. L-am cunoscut prin 2006, la unul dintre primele mele drumuri în Portugalia, și m-am sfătuit cu el la transferurile de acolo, e și un bun scouter.

Are multe calități, nu e subordonat, e încăpățânat, nu știu cum va fi colaborarea (n.r. cu Gigi Becali), chiar sunt curios.

Nu am vorbit cu el despre FCSB, dar am ținut legătura. El știe bine fotbalul românesc, precum un antrenor român. Sunt convins că își negociază foarte bine atribuțiile și contractul. Limba română fotbalistică o vorbește foarte bine, are metode bune, pregătește bine echipa”, a declarat Iuliu Mureșan, la TV Telekom Sport.

„Episodul «Dudelange» n-are legătură nici cu mine, nici cu Toni, dar nu vreau să dau amănunte. Sunt mai multe lucruri, și cu Malmo, și cu începutul acela de campionat. Au fost niște probleme, oarecum externe, nu clubului ci vestiarului, care au afectat prestația jucătorilor. Toni n-a avut nici o vină. Nu dau din casă”
Iuliu Mureșan

Vezi și:

Vremea răzbunării! Toni Conceicao și atuul IMENS pe care îl poate avea FCSB după numirea portughezului: AHTIAT să se răzbune pe fosta echipă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cfrinho
cfrinho  •  05 August 2019, 23:14
Postat de 1_0_1_0 pe 05 August 2019, 22:32

Uite asa e zugravit si umflat si amaratul asta de antrenor. Tot ce atinge fecesebeul devine superlativ. Jucatori, antrenori, preparatori....toti sunt extraordinari dupa ce intra in contact cu marele patron.

Nu stii ce vorbesti. Toni e un antrenor excelent, cu un caracter de exceptie, datorita lui CFR a castigat sezonul trecut campionatul.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  05 August 2019, 22:32

Uite asa e zugravit si umflat si amaratul asta de antrenor. Tot ce atinge fecesebeul devine superlativ. Jucatori, antrenori, preparatori....toti sunt extraordinari dupa ce intra in contact cu marele patron.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  05 August 2019, 22:06

Daca ar fi fost inca antrenorul CFR-ului n-ati fi publicat asa ceva Doamne Fereste.!!!! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează