FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Vremea răzbunării! Toni Conceicao și atuul IMENS pe care îl poate avea FCSB după numirea portughezului: AHTIAT să se răzbune pe fosta echipă!

Toni Conceicao a plecat de fiecare dată pe ușa din dos de la CFR // foto: Gazeta Sporturilor
Toni Conceicao a plecat de fiecare dată pe ușa din dos de la CFR // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 18:36

Toni Conceicao (57 de ani) e la un pas să se înțeleagă cu FCSB, ultimele indicii ducând spre numele portughezului, care ar urma să fie prezentat marți, cu două zile înainte de meciul tur cu Mlada Boleslav.

Varianta aleasă de latifundiarul Gigi Becali s-ar putea dovedi inspirată nu doar prin faptul că a ales un antrenor experimentat, care cunoaște gustul performanței, ci și prin faptul că acesta e dornic să se răzbune pe CFR Cluj, clubul care l-a demis de trei ori, în circumstanțe deloc plăcute.

Acum, lusitanul are șansa să răstoarne dominația impusă de CFR Cluj în ultimii ani și să le sufle titlul clujenilor chiar din postura de antrenor principal al lui FCSB.

Mereu pe ușa din dos

Conceicao, debarcat de la CFR în luna februarie a acestui an, când echipa se afla pe primul loc, a venit pentru prima oară la Cluj în 2009. A câștigat Supercupa și Cupa României, iar apoi a fost demis. Conceicao chiar a atins acest subiect după ce l-a înlocuit pe Edward Iordănescu vara trecută. „Am fost dat afară acum nouă ani după ce am câștigat Cupa și Supercupa”, spunea cu lehamite portughezul.

Chemat și în 2016, într-o perioadă în care clubul dansa pe linia subțire dintre insolvență și faliment, Conceicao a redresat CFR-ul, care a câștigat Cupa României în fața lui Dinamo. Ce a urmat? Portughezul n-a prins startul următorului sezon, fiind din nou demis.

Ultimul „divorț” s-a petrecut în acest an. Nemulțumiți de jocul echipei, care se afla totuși pe primul loc, șefii CFR-ului l-au înlocuit pe lusitan cu Alin Minteuan.

„A fost una dintre cele mai dificile perioade din carieră. E greu să lucrezi când auzi că ți se cere demisia constant. Mi s-a cerut demisia la două săptămâni după ce am venit la echipă”, mărturisea Conceicao, într-un dialog cu GSP după ce a plecat din „Gruia”.

Vezi și:

Caracterizarea lui Toni Conceicao, viitorul antrenor al FCSB: „E o variantă comodă, cumva îi păcălește pe jucători că el e șeful”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  06 August 2019, 16:46

Serios ??? Daca l-ati cunoste nu ati mai scrie articolul. Toni nu este genul acesta pe care il descrieti voi. El ar revenii imediat la CFR daca l-ar chema.

saliceanu
saliceanu  •  06 August 2019, 13:21

Cu ce sa se razbune? Ca nu are jucatori. :)))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  05 August 2019, 22:01

...."spunea cu lehamite portughezul".... Cum le stiti voi gesepeilor, ce le aveti voi cu astea, cu greata, cu lehamitea.... Priceputi la maxim Da vezi ce greata si lehamite il apuca pe Conceicao dupa vreo 2 etape de n-o sa stiti cum sa taiati mai repede lamaia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close