FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0

FCSB - JUVENTUS 4-0. Becali a remarcat un fotbalist: "Sincer, după atâția ani în fotbal, nu credeam asta" » Acuză dure: "Există o echipă care a furat puncte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 23:36

Gigi Becali a fost impresionat de evoluția lui Florinel Coman în meciul câștigat pe teren propriu de FCSB în fața lui Juventus București, scor 4-0.

Coman a intrat la pauză în locul lui Denis Alibec și a fost implicat în fiecare dintre primele trei goluri marcate de echipa lui Nicoale Dică.

"Florinel (Coman), astăzi, a rezolvat meciul. Chiar și al treilea gol tot el l-a făcut. Florinel are clasă de mare fotbalist, dar nu are încă forță. Iar Man, nu credeam, vreodată, că un copil de 19 ani poate fi așa de precis și să îmi dea atâta siguranță! Nu credeam! El e jucătorul care nu greșește, el e cel mai bun jucător la momentul acesta.

Alibec trebuie să își revină, altfel nu stăm lângă el. Steaua nu mai are obiectiv decât campionatul. Bine, hai și Europa League. Dar nu mă mai interesează să transfer, doar să aduc, deci el trebuie să facă ceva. Să facă cu strictețe această perioadă de pregătire și va fi iarăși la fel.

Eu nu îl recunosc acum. Se lovește mingea de el, nu știu care e situația. Îi urez să își revină cât mai repede, dar îmi pare rău că nu merge treaba", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor a acuzat că CFR Cluj a furat 8 puncte în acest sezon prin greșelile de arbitraj și a adăugat că partea bună a înfrângerii suferite de FCSB în fața Astrei (0-2) este aceea că giurgiuvenii au depășit Dinamo în lupta pentru play-off.

"CFR are 8 puncte furate, ei normal sunt la 3 puncte în spatele nostru. Au fost greșeli, dar greșelile astea au adus 8 puncte în plus la ei. Eu cred că lupta va fi în 3: CFR, Steaua, Craiova.

Cine să-i ia locul 3 Craiovei? Sunt curios ce va face CFR cu Craiova. Meciul ăla e un meci care îmi arată care e diferența dintre cele două echipe. Înfrângera cu Astra a avut și un element pozitiv: Astra i-a luat locul în play-off lui Dinamo", a mai spus Gigi Becali.

"Știu că pun presiune pe Dică. După aceea îmi pare rău de el, dar trebuie să mă înțeleagă. Jucătorii mă înțeleg. Budescu a spus că nu e supărat, deși l-am atacat" Gigi Becali, la TV Digi Sport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
104267036963809
Costi Costica  •  04 Decembrie 2017, 13:43

nenorocitu nu vede barna din ochii lui *** ba nebunule aseara ati dat gol din ofsaid unde te uiti la cfr in deal jgosule hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Decembrie 2017, 13:05

umflal si pe asta sil termini ca pe toti carei iai umflat De fapt nai ce termina fiindca florin e jucator de liga a treia

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2017, 09:36
Postat de Cătălin Adrian pe 04 Decembrie 2017, 09:01

Cam are dreptate nea Gigi ,era o perioada in care CFR-ul avea meciul și penalty-ul .

vrei sa spui ca avea SI cfr o perioada din aia cum avea si steluta ca la penaltyuri primite sunteti cam la egalitate. asta ii roade pe stelisti, ca nu sunt ei singurii din campionat care primesc 11m asa cum au fost invatati de o viata.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează