FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Oficial FCSB l-a prezentat pe Vali Gheorghe » Primele declarații ale mijlocașului venit de la Astra: „Nu regret nimic, am venit la momentul potrivit”

Valentin Gheorghe
Valentin Gheorghe

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 19:01 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 19:27

FCSB l-a prezentat pe Valentin Gheorghe (24 de ani), transferat de la Astra Giurgiu.

„Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil cinci sezoane și s-a antrenat deja sub comanda lui Edward Iordănescu. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în comunicatul clubului.

FCSB l-a prezentat pe Vali Gheorghe » Primele declarații ale mijlocașului venit de la Astra: „Nu regret nimic, am venit la momentul potrivit”
Valentin Gheorghe, prezentat de FCSB

Vali Gheorghe, fericit că a semnat cu FCSB

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, Gheorghe s-a declarat fericit că se alătura lotului vicecampioanei și i-a mulțumit lui Edi Iordănescu pentru că a insistat pentru transferul său.

„Este un pas foarte important în cariera mea. Consider că am venit la momentul potrivit pentru mine. Știu că în trecut oamenii m-au dorit și am venit fericit să ajut. Cu siguranță contează foarte mult acest aspect (n.r. colaborarea cu Edi Iordănescu). Edi m-a avut și la Astra, ține foarte mult la mine. 

Îi mulțumesc pe această cale că are încredere în mine și sper să fac rezultate cât mai bune. Nu regret nimic, consider că este un moment bun pentru mine. Am făcut pasul când trebuie și cum am mai spus, îmi doresc foarte mult să ajut echipa. 

Pe plan personal îmi doresc să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare, să marchez și să-mi ajut echipa. Iar cu echipa, îmi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivele. Știm cu toții că primul obiectiv e campionatul. Îmi doresc foarte mult să debutez, chiar dacă va fi acum sau în alt meci. 

Voi fi concentrat 100% la fiecare meci, iar dacă va fi să debutez acum într-un derby ar fi și mai frumos pentru mine. Știu unde am venit, echipa este foarte iubită. Îmi doream de mic să joc la o echipă cu foarte mulți suporteri, cu fani înfocați și ce pot să le promit suporterilor este că voi da totul pentru această echipă să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Vali Gheorghe pentru FCSB TV.

Citește alte știri despre FCSB:

Încă un „Mbappe” la FCSB » Noul talent al „roș-albaștrilor” e gata să debuteze în tricoul României: „Credeam că o să joc la U20”

A început să râdă când a auzit de clauza din contractul lui Edi Iordănescu: „Pentru Gigi nu înseamnă nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Septembrie 2021, 17:20

Daca nu venea la FCSB, cei de la GSP nu ar fi vorbit deloc despre Vali Gheorghe. Acum nu se mai opresc. Cand vor invata si gazetarii sa fie profesionisti?

elgabri
elgabri  •  04 Septembrie 2021, 09:25

Echipa cu fani multi si infocati ;))))

fibra
fibra  •  04 Septembrie 2021, 08:03

Ai cazut din lac in put,de la Nicolae la Becali,de la fara bani la umilinta.,dar nu-i asa daca esti platit nu conteaza ca esti umilit. Esti bun in politica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează