FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pariul lui Becali înainte de returul din Liga 1: „A avut o perioadă slabă, dar să vedeți ce joacă de acum”

Gigi Becali pariază pe Darius Olaru  //FOTO: Imago
Gigi Becali pariază pe Darius Olaru //FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 09:25 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 14:19

FCSB se pregătește de startul returului și va juca azi, pe teren propriu, cu FC Botoșani.

  • FCSB - Botoșani se joacă azi, de la ora 20:30. Partida e LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport+

Înaintea meciului, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat cele mai noi detalii din lotul echipei antrenate de Toni Petrea și dezvăluie că 3 dintre piesele importante, Octavian Popescu (18 ani), Andrei Cordea (22 de ani) și Darius Olaru (23 de ani), sunt gata să joace la cel mai înalt nivel.

Gigi Becali pariază pe Darius Olaru înainte de startul returului

Omul de afaceri se declară încântat de revenirea mijlocașului Darius Olaru și anunță că acesta va fi decisiv pentru FCSB.

„Cu Botoșani vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit Cordea, Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

  • Octavian Popescu are 14 meciuri și 4 goluri în acest sezon. A ratat trei meciuri din cauza unei accidentări și a infectării cu coronavirus, dar a revenit și a jucat în ultimele 3 etape: cu FC Argeș (30 de minute), cu Farul (85) și FC Voluntari (85).
  • Andrei Cordea are 3 goluri și 4 pase decisive în 16 meciuri. A pierdut un meci din cauza infectării cu COVID-19 și a bifat 32 de minute cu Farul și 5 cu FC Voluntari.
  • Darius Olaru are 3 pase de gol în 13 meciuri, iar din etapa a 3-a a jucat în fiecare meci pentru FCSB.

VIDEO Totul despre FCSB - FC Botoșani 

Citește și: 

Mihai Stoica, mesaj tranșant pentru jucătorii care sunt deranjați de criticile lui Becali: „N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!”

Toni Petrea explică revenirea la FCSB: „Îmi plac provocările” + modul cum a fost întâmpinat de jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  21 Noiembrie 2021, 12:56

Adevarul este ca de sase ani sunt cei mai puternici.Se vede clar in "performante".

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Noiembrie 2021, 12:50
Postat de adrianna. pe 21 Noiembrie 2021, 12:11

Ati gasit bani de salarii? Nu mai ai alte griji?

Salarii?! La CFR?!? Nu stii ca la CFR se face munca voluntara?!? De 5 ani nu a primit nimeni salariu la Cluj! CFR exista doar pentru a demonstra cat de slaba este FKSB!!!

dodo001
dodo001  •  21 Noiembrie 2021, 12:47

Da da, foarte bun Olaru, un adevărat campion

Vezi toate comentariile (12)
Comentează