FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, mesaj tranșant pentru jucătorii care sunt deranjați de criticile lui Becali: „N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 07:25 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 09:53

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a avut un mesaj dur la adresa fotbaliștilor de la FCSB care sunt afectați de criticile publice patronului Gigi Becali.

  • FCSB joacă acasă azi cu FC Botoșani, de la 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1.

Mihai Stoica consideră că la FCSB este o presiune mai mare decât la celelalte echipe din Liga 1, iar dacă fotbaliștii sunt deranjați de criticile pe care Becali le face în ieșirile publice, atunci ar trebui să își găsească altă meserie.

„I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. 

Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema? Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. 

Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă. Dacă Cristea e marcat de o declaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute la FCSB”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Budescu, ultimul jucător criticat de Becali la televizor

Patronul FCSB a avut un mesaj pentru mijlocașul ofensiv de 32 de ani, prin care i-a cerut din nou să fie mai serios pe teren. Acesta a explicat și de ce a ales să îl critice public.

„Vreau golazo, nu «circăraie»! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie? Exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus. 

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty (n.r. - în meciul cu FC Voluntari, scor 0-0), tot el a greșit pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept. Se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea? Lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

Patronul FCSB a explicat de ce a ales să îl certe public pe Budescu: „Trebuie să-i critic. Nu am ce face. El trebuie să înțeleagă mesajul așa cum este. Păi, dacă nu ieșeam acum să vorbesc se apucau și Tănase, Coman, Tavi Popescu să joace numai așa. Ar fi zis: «Păi, Budescu are voie și noi nu?». Și eu nu vreau «circăraie» la FCSB. Eu vreau golazo!”.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - FC Botoșani

Citește alte știri despre din Liga 1:

„Pleacă Dan Petrescu la națională?” » Răspunsul lui Deac: „Știu ce își dorește”

„Big Mac, pe tricoul lui Dinamo” » Ce pregătesc fanii din programul DDB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
iung811
iung811  •  21 Noiembrie 2021, 15:27

Dacă vrei să lucrezi la fcsb, trebuie să fii ca mm, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  21 Noiembrie 2021, 15:24

Ce față de tot râsul are. I se potriveste perfect postul asta. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Noiembrie 2021, 15:14

Cand iesi in public si iti umilesti angajatii, aia nu e critica! Vrei sa-i critici, spune-le oamenilor in fata! Daca e nemultumit de nevasta sau de una din fiice, tot la presa se duce? Pe angajati ii umileste, ii supune unor tratamente injositoare, lipsite de demnitate. Asa ca baieti daca sunteti exclusiv dupa bani, mergeti la fcsb. Daca totusi aveti un pic de mandrie si demnitate, feriti-va de ei ca de dracu'!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează